Akyazı’da Mahalle Yolları Genişliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Teknik çalışmalar kapsamındaki hizmetlerine hızla devam ediyor. Sıcakların başlaması ile birlikte yol çalışmalarını arttıran Belediye Teknik ekipleri daha önceden tespit edilmiş bölgelerdeki yolların genişletme ve malzeme temini çalışmalarına devam ediyor.

Turizm Akyazı’nın Lokomotifi olacak…

Yayla Turizmine büyük önem veren ve önemli günler yürüyüşler etkinlikler için hazırlıklara başlayan Akyazı Belediyesi Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bölgenin en yüksek tepesi Keremali yolunun genişletme çalışmalarına başladı.

Pazarköy’den Keremali Yaylasına yol Genişletmesi…

Pazarköy Güzlek arasında 6,5 kilometre ve Güzlek bitimden Keremali Yaylasına da 7 kilometre uzunluğunda ve ortalama 13 metre genişliğindeki yolda hızla çalışmalarına yürüten Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri bu bölgeden Yayla’ya çıkış istikametindeki yol güzergahında önemli bakım çalışması, zemin düzeltmeleri, yağmur suyu kanalları yaparak Yayla Turizmini canlandırmak ve Bölgenin en yüksek tepesi olan Keremali Yaylasına gelecek misafirlerin rahat ulaşımlarının sağlanması için yolları genişletiyor.

Kepçe ve Greyderler ile yollarda gerekli dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından büyük silindirlerle yolun düzeltme ve ezme işlemini tamamlayan ekipler şimdiden yolun büyük bir kısmındaki çalışmalarını bitirdiler. Pazarköy Mahallesi ile Güzlek arasındaki yolda yol genişletme çalışmalarını tamamlayan teknik ekipler şu anda da 7 buçuk kilometre uzunluğundaki Güzlek Keremali arasında bulunan yolda büyük ilerleme kaydettiler.

Madenler, Dedeler ve Durmuşlar’a Yeni ve Geniş Yol…

Öte yandan; Belediye Teknik ekipleri, Madenler, Dedeler ve Durmuşlar mahallesine de Yeni ve Geniş Yol genişletme çalışmaları ile birlikte yeni yol açma çalışmalarına da devam ediyor. Teknik ekipleri D140 Karayolu üzerinden Madenler İstikametine gitmek üzere 1600 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde yeni yol açma çalışmasına başladılar. Açılan yeni yolda yağmur, Sel ve Su taşkınlarının da önüne geçmek amacıyla alt yapı çalışmasını ihmal etmeyen ekipler bu yola 13 Adet 1000’lik ve 24 Adet ‘te 600’lük büz döşeme çalışması yaptılar. Çalışmaları yakından takip eden Madenler Mahalle muhtarı Ali DER “Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara mahallemize yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum dedi”.

keremali yayla yolu (9) keremali yayla yolu (27) keremali yayla yolu (38)

Akyazı’da Mahalle Yolları Genişliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir