Akyazıda Öğretmenler Arası Bocce Turnuvası Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Akyazı Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Öğretmenler Arası Bocce Turnuvası düzenlendi.

İlçe Spor Müdürü Adem Altun’un girişimiyle ilçeye yeni kazandırılan Bocce Sporu İlçemizde faaliyet gösteren okullara öncelikle tanıtımı yapıldı.

Öğretmenlerimizin yıl sonu yorgunluklarını atmalarını,birlik ve beraberliklerini sağlamak ve  yeni branş olan bocce sporunun tanıtımını yapıp güzel bir turnuva düzenlemek istedik.

Akyazı Bocce kortunda yapılan müsabakalara 10 tane okuldan toplam 30 öğretmen katıldı.2 Gün süren müsabakalar güzel ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyalar İlçe Spor Müdürü tarafından takdim edildi.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun ,organizasyonun yapılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen ve hep yanımızda olan; Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç beye,Akyazı Kaymakamı Yakup Güney beye,Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan bey,Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir bey,Şube Müdürü Ramazan Şerbetçi bey, İlçe Spor Eğitim Uzmanımız Recep Kodalak bey, Katılım sağlayan Öğretmenlerimize ve kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi

📍Dereceye Giren Okullar
🥇🏆Tobb Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu
🥈🏆Beldibi Ortaokulu
🥉🏆Akşemsettin Ortaokulu
🥉🏆Eyyüp Genç Fen Lisesi

Akyazıda Öğretmenler Arası Bocce Turnuvası Düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir