Akyazı’da Uyuşturucu Baskını: Klozete Sakladılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da güvenlik güçleri Vakıf Mahallesi’nde yapmış olduğu uyuşturucu madde operasyonu kapsamında halihazırda satışa hazır hale getirilmiş ve muhtemelen Akyazı halkına satışa sunulmak üzere olan kubar esrar ele geçirdi.

Elde edilen bilgilere göre, 16 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 17.00 sularında Akyazı’da ilçe jandarma komutanlığına bağlı güvenlik güçleri, Akyazı’ya bağlı Vakıf Mahallesi’nde hayatını sürdüren Ahmet K.’nın hanesinin bahçe bölgesinde bulunan ağaçlık alanda kullanmak ve ticaretini yapmak gayesiyle uyuşturucu madde üretimi gerçekleştirildiğinin bildirilmesi üzerine operasyon organize edildi.

İlgili hane ve bölge civarında gerçekleştirilen aramaların ardından ev bölgesinde 14 gram, evin 40 metre batı bölgesinde bulunan ağaçlık alan içerisinde ise yaklaşık 2 metrekare bez ve üzerine serilmiş gazete kağıtları içerisinde ayıklanmış ve temizlenmiş olarak kullanılmaya hazır 2.364 gram kubar esrar maddesi, 3 adet 30 cm hint keneviri bitkisi, evin 200 metre yakında bulunan meralık alanda ise çalıkların arasına gizlenmiş  200) cm uzunluğunda ağaçlaşmış vaziyette hint keneviri bitkisi ele geçirilerek imha edildi.

Şüpheli zanlı, ilgili maddelerin bir kısmını evin içerisinde bulunan klozete atarak imha etmek istedi fakat bu durum jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

İlçe Jandarma personelince şahsın evinde yapılan arama ve incelemede banyo içerisinde bulunan klozet iç çevresinde hint keneviri bitkisine ait kuru yapraklar tespit edilmesi üzerine evde bulunan şüphelinin eşi Yasemin K. Evde bulunan uyuşturucu maddeleri imha etmek maksadıyla klozete attığını itiraf etti.

Şüpheli durumuna düşen Yasemin K. Gözaltına alınırken Ahmet K’nın yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

5 4 3 2 1

Akyazı’da Uyuşturucu Baskını: Klozete Sakladılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir