Akyazıda Yeni Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AKYAZI’DA GELECEĞE NEFES OLACAK YENİ FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes sloganıyla ülke genelinde aynı anda düzenlenen fidan dikme töreni Akyazı’da da gerçekleştirildi.
11 Kasım Mili ağaçlandırma Bayramında 84 Milyon hep birlikte “Bugün Fidan, Yarın Nefes” diyoruz,
Dünya’ya nefes oluyoruz. Haydi, Türkiye Geleceğe Nefes ol sloganıyla tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenen Fidan dikme töreni İlçemizde de Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.
Fidan Dikme törenine Akyazı Kaymakamımız Sayın Yakup Güney, Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mesut Ekrem, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanımız Sayın Ali Dertli, Akyazı Belediye Başkan yardımcımız Sayın Ali Özer, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan Fehmi Talay, İlçe Orman Müdürümüz Sayın Erkan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep Özdemir, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Gençlerimize ve gelecek nesillerimize Orman bilincini ve orman sevgisini aşılayarak küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliğinin artarak büyüyen etkilerini ortadan kaldırarak iklim değişikliğini tersine çevirmek adına “iklimden daha hızlı değişeceğiz” sloganı ile doğaya hediye edilen Fidanlar Akyazı’da da toprakla buluştu.
Akyazı Kaymakamımız Sayın Yakup Güney, Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan 11 Kasım Mili ağaçlandırma Bayramı vesilesi ile Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde düzenlenen Fidan Dikimi törenine katılarak öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte Geleceğe nefes olacak fidanlar diktiler.
Akyazıda Yeni Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir