Akyazı’da Yoğun Karda Sokak Hayvanları Unutulmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelinde yoğun kar yağışı sonrasında sokak hayvanlarına karşı sorumluluğunu yerine getiren Akyazı Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasına bıraktığı hazır yemlerle karda sokak hayvanlarını aç bırakmadı.

Dün akşam saatlerinde başlayarak ilçeyi etkisi altında alan yoğun kar yağışı sonrasında yiyecek bulma sorunu ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarını unutmayan Akyazı Belediyesi sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde muhtelif yerlere hazır kedi köpek maması ve yem bırakarak sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşıladı.

Yoğun kar yağışı sonrasında yiyeceklerini bulamayan aç kalan sokak hayvanlarına duyarsız kalmayarak Akyazı genelinde tüm mahalleleri dolaşan ekipler dışarıda başıboş durumdaki hayvanları ilçenin muhtelif yerlerine yiyecek bırakarak besledi. Ekipler ayrıca hasta ya da kötü durumdaki hayvanları toplayarak tedavilerini yaptırmak üzere Sakarya Büyükşehir belediyesi hayvan barınağına teslim ettiler.

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara da çağrıda bulunarak sokak hayvanlarına karşı herkesin duyarlı olmaları konusunda sağduyu çağrısında bulundu.

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü yaptığı açıklamasında “Akyazı Belediyesi olarak Sokak hayvanları için ilçede hemen her yere yiyecek bırakmaya çalışıyoruz. Eğer bizim atladığımız ya da ulaşamadığımız yerler varsa vatandaşlarımızda hiç olmazsa bu karda kışta kapılarının önlerine yiyecek ve su bırakarak sokak hayvanlarını beslesinler” dediler.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7)

Akyazı’da Yoğun Karda Sokak Hayvanları Unutulmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir