Akyazı’da Zabıtadan Fırınlara Sıkı Denetim

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayı boyunca denetim ve kontrollerini sıkı tutan Akyazı Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde tüm ekmek fırınlarda hijyen, gramaj ve tarife kontrollerini aralıksız olarak devam ettiriyor.

Hafta içi ve sonu ilçe genelinde seyyar satıcı, esnaf kontrolleri, araç hatalı park kontrolleri, internet kafe kontrolleri, dilencilere karşı önleme ve tespit çalışmaları, vatandaş şikayetleri ve talepleriyle ilgili gerekli denetim ve kontrolleri sürdüren zabıta müdürlüğü ekipleri ramazan ayı boyunca da vatandaşların temiz ve hijyenik ortamlarda, uygun gramajlarda üretilmiş pide ve ürünlerini alabilmeleri için Akyazı genelinde tüm ekmek fırınlarında kontrollerini titizlikle devam ettiriyorlar.

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Demirci, “Müdürlüğümüz olarak, ilçe genelinde şimdiden 24 adet ekmek fırınını denetledik. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, fırınların aynı temizlikte ve titizlikte üretim yapabilmeleri için sürekli olarak fırınlara gerekli denetleme ve uyarılarda bulunuyorlar. Amacımız halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşabilmesini sağlamaktır. Diğer aylarda olduğu gibi Ramazan ayında da hassasiyetle fırın ve diğer gıda maddesi üreticilerini denetlememiz devam edecektir” dedi.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)

 

 

Akyazı’da Zabıtadan Fırınlara Sıkı Denetim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir