Akyazı’da Zil Çaldı Bütün Okullar Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı.

Yaklaşık 18 milyon öğrenci okulları, sınıfları doldurdu. Bir milyon 100 binden fazla öğretmen de okullarda, sınıflarda öğrencileriyle bir araya geldi.

Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Akyazı’da da Eğitim Öğretim tam zamanlı olarak başladı.

Akyazı Anadolu  Konuralp Lisesi bugün okul bahçesinde düzenlenen tören ile yüz yüze eğitime başlayan okullarımızdan..Okul Müdürü Hasan Can yaptığı kısa açıklamada;Bir buçuk yıldır pandemiden dolayı eğitim öğretime ara vermiştik,İnşallah bir daha ara vermeden eğitim öğretim yılımıza öğretmenlerimiz ve 720  öğrencimiz ile başlamış bulunmaktayız.Eğitim ve öğretimin tekrardan kesintiye uğraması toplumumuzu,öğrencilerimizi velilerimizi ve bizleri olumsuz şekilde etkileyecektir.Bu yüzden bizler tüm tedbirlerimizi aldık herkeste bu kurallara riayet ederse bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum dedi.

Akyazı Anadolu Konuralp Lisesi bahçesinde toplanan öğrenciler okunan istiklal marşımızın ardından sınıflarına geçerlerken özellikle okula bu sene yeni başlayan 9.sınıf öğrencilerinin sevinci ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

A

 

Akyazı’da Zil Çaldı Bütün Okullar Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir