Akyazı’daki Sanayi Kuruluşlarında Aşı Uygulaması Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’daki Sanayi Kuruluşlarında aşı uygulaması başladı
Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren fabrika ve büyük işletmelerde çalışanlara yönelik yerinde aşı uygulaması başlatıldı.
Türkiye’de aşılama çalışmaları hız kazanırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlikte organize sanayi bölgelerinde (OSB) çalışanlara yönelik aşılama çalışması başlatılacağını duyurmuştu. Bakan Koca’nın açıklamasının ardından Akyazı’da da fabrikalarda çalışanlara yönelik aşıma çalışması başladı.
İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Sevda Gürsel, İlgili kurumlar  ile birlikte planlama yapılarak 60’dan fazla  fabrika ve büyük işletmelerde hizmet veren çalışanların aşılanmasına yönelik çalışmaların ilçemizde hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.
Gürsel;Buradan bir kez daha kriterlere uyan herkesi Aile Sağlık Merkezi,Akyazı Devlet Hastanesi,182 ve MHRS ile randevu alarak aşı olmaya davet ediyoruz. Hastanelerimizde, aile sağlık merkezlerinde aşılama sürüyor. Gezici ekiplerimiz de ön görülen alanlarda aşı çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Hep birlikte bu salgından kurtularak normale döneceğiz.” diye konuştu.

 

Akyazı’daki Sanayi Kuruluşlarında Aşı Uygulaması Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir