Akyazılı Şef ve Ekibi Deprem Bölgesinde Sıcak Yemek ve İkramlar Dağıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Şef ve ekibi, yaşanan depremin ardından bölgeye giderek deprem bölgesindeki köylere 5000 kap sıcak yemek ve ikramlarda bulunarak takdir topladı.

Şef Yunus Emre Altıntaş ve ilçemiz esnafları öncülüğünde Hatay, Kilis şehirlerinde deprem bölgesindeki köylere yardım götüren gönüllülerimiz aynı zamanda hemşehrimiz olan Kilis Valisi Recep Soytürk’ü ziyaret ettiler. Daha sonra Kilis’te kurduğu mutfak ile hergün Hatay/Kırıkhan ve Antakya bölge köylerine sıcak yemek ve bunun yanında giyim kişisel ihtiyaç oyuncak yardımında bulunan gönüllülerimiz depremzedelere toplamda 5000 kap yemek yardımında bulunarak ilçemiz Akyazı’ya doğru yola çıktılar.

Şef Yunus Emre Altuntaş; Hatay Kırıkhan, Antakya ve Kilis’te sıcak yemek ve kişisel ihtiyaçlar oyuncak giyim yardımlarımızı birinci elden yaptık dokunabildiğimiz kadar gönül’e dokunduk. Kilis Valiliği, Kilis İl Özel İdare Vakıflar Müdürü, Kilis Ak Parti İl Teşkilatı, Kilis İl Müftülüğü, Kilis Afad Müdürlüğü ve Kilis Kızılay Müdürlüğü’ne destekleri ve konukseverleri için Akyazı halkı adına teşekkür ediyorum dedi.

 

Akyazılı Şef ve Ekibi Deprem Bölgesinde Sıcak Yemek ve İkramlar Dağıttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir