Akyazıdan Mili Takıma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“AKYAZI’dan MİLLİ TAKIMA”
Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan Boybeyi Spor Kulübü Judo Takımı Sporcusu Gökçe GÜNEŞ’ten büyük başarı.
52 kg. Judo Milli Takımına Girmeyi hak eden Akyazılı Sporcumuz Gökçe GÜNEŞ deneyimli Antrenörümüz Neslihan Can eşliğinde 1-2 Ekim 2022 tarihinde Karadağ’da düzenlenecek olan Gençler Balkan Şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

1-2 Ekim 2022 tarihinde Karadağ da düzenlenecek olan Gençler Balkan Şampiyonasında kürsüye çıkmayı hedefleyen Güneş Akyazımızın ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Bayrağımızı göndere çektirmek ve Milli Marşımızı okutmak istediğini söyledi.
Milli Sporcu Gökçe GÜNEŞ, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun bey bizlere tesislerin kapılarını sonuna kadar açıp antrenman,beslenme ve psikolojik yönden her desteği verdi. Elde ettiğim bu başarının arkasında değerli Antrenörum Neslihan Can ve Müdürümüz Adem Altun beye çok teşekkür ediyorum. Başarımın tesadüf olmadığı ve uzun bir süredir disiplinli çalışmanın ve ailemin desteği ile bugünlere geldim.
Şimdi bu çalışmaların karşılığını Karafağ’da en iyi şekilde Ülkemi temsil ederek vermek istiyorum.
İlçe Spor Müdürü K.Adem Altun İlçemizde yaşayan her genç bizim için kıymetli ve değerlidir.Butun enerjimizi gençliğimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan tesislerimizin kapısı sonuna kadar gençlerimizin kullanımına açık. Yeterki tesislerimize gelip deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde çalışmalara katılsınlar.
İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz Boybeyi Spor kulübü ile liglere ve müsabakalara katılıp rekabetçi ve performans odaklı bir ortam oluşturduk.
Bu ortamda Boybeyi Spor Kulübümüzün Sporcusu Gökçe GÜNEŞ kızımızda calismalarimiz sonucu Akyazimizdan Judo Milli Takımına yükseldi. 1-2 Ekim tarihlerinde Karadağ’da düzenlenecek olan Gençler Balkan Şampiyonasinda kendisine ve Antrenörümüz Neslihan Can’a başarılar diliyor Allah yar ve yardımcıları olsun.
İlce Spor Müdürü K.Adem Altun; Bizlere bu guzel süreçte destek veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç beye,Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ,Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan,İlçe Spor Uzmanımız Recep Kodalak ve kıymetli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Akyazıdan Mili Takıma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir