Akyazılı Eski Hakem Uzer’e Sakarya Futbolunda Önemli Görev

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Merkez Hakem Kurulundan (MHK) sonra Ahmet Kemiksizoğlu’nun istifasıyla boşalan İl Hakem Kurulu Başkanlığına Şükrü Özkan ve ekibi atandı.

İlçemiz Akyazı’nın başarılı eski futbol hakemlerinden ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi Mükremin Uzer,yeni başkan Şükrü Özkan’ın ekibinde Hakem Atama Sorumlusu olarak görev aldı.

BEKLENEN ATAMA
MHK’da Mustafa Çulcu’nun Sakarya ilinin de yer aldığı 2.Bölge Sorumluluğuna getirilmesinin ardından, Sakarya’da ikili ilişkileri son derece güçlü olan Ferizli Gençlik Spor Şube Müdürü ve eski futbol hakemi Şükrü  Özkan dün itibarıyla resmen görevine başlarken, Başkan Vekilliği ve Eğitim Sorumluluğuna Yılmaz Kalk, Hakem Atama Sorumluluğuna (HAS)Mükremin Uzel, Gözlemci Atama Sorumluluğuna (GAS) İbrahim Kaya, Genel Sekreterliğe Gürkan Tekneci ve Raportörlüğe de Yücel İnce getirildi.

Sporun ve sporcunun dostu www.akyazıhavadis.com ailesi olarak görev alan yeni Başkanımıza,yönetime ve özellikle Akyazılı olması nedeni ile Mükremin Uzer hocamıza hayırlı olsun der  başarılar diliyoruz.

Akyazılı Eski Hakem Uzer’e Sakarya Futbolunda Önemli Görev

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir