Akyazılı Gazeteciler Polis Haftasını Kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Gazeteciler Polis Haftasını kutladı
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü dolasıyla Akyazı’da çalışan basın mensupları Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü dolayısıyla Akyazı yerel Gazeteciler, Akyazı Emniyet Müdürü İsa Coşar‘ı ziyaret ederek, tebriklerini iletti.
Akyazı Haber, Halkın Sesi, Akyazı Havadis, Akyazı 24, Akyazı FM, Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı Temsilcileri Polis Haftası nedeniyle Akyazı Emniyet Müdürü İsa Coşar’u makamında ziyaret etti.
Akyazı Yerel Gazeteciler adın kısa bir açıklama yapan Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım; “10 Nisan 1845 tarihinden bu yana milletimizin huzur ve düzeninin bozulmaması, güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, bu mesleği icra ederken yaralanan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Emniyet güçlerimiz devletimizin, milletimizin, varlığımızın teminatıdır” dedi.
Yıldırım, mesai mefhumu gözetmeksizin, 24 saat gece-gündüz demeden özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.
Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, gazetecilere teşekkür etti.

Akyazılı Gazeteciler Polis Haftasını Kutladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir