Akyazılı Genç Forvet Ensar Berk Çilingir Bal ligi Ekiplerinden Hendek Dereköyspor ile Anlaşmaya Vardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Genç Forvet Ensar Berk Çilingir Sakarya Bal ligi ekiplerinden Hendek Dereköyspor ile anlaşmaya vardı.

Futbola Akyazı Akınspor’da başlayan ve sezon başı yine ilimiz Bal ligi ekiplerinden Kazımpaşa Birliksporda forma giyen Başarılı genç forvetimiz Ensar Berk bundan böyle Hendek Dereköyspor formasını terletecek..

Dereköyspor yöneticisi Hasan Zandolu’nun hazır bulunduğu ortamda   takım arması önünde imzasını atan genç golcü takım yöneticisi ile birlikte objektiflere poz verdiler.

Hasan Zandolu transfer hakkında yaptığı değerlendirmede; İlimizde ender yetişen genç yeteneklerimizden olan Ensar’ı uzun süredir takip ediyorduk ,takımımızın hücum bölgesine güç katacağına inandık ve kendisi ile anlaştık,bu transferin hem genç oyuncumuza hem de Kulübümüze hayırlı olmasını dilerim dedi.

Genç oyuncu Ensar Berk Çilingirde;Bana güvenen Değerli büyüklerime,yöneticilerime ve başta babam olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum,Hendek Dereköyspor için elimden gelenin fazlasını vermeye gayret edeceğim derken eski takımı Kazımpaşa Birlikspor’a da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum dedi.

 

Akyazılı Genç Forvet Ensar Berk Çilingir Bal ligi Ekiplerinden Hendek Dereköyspor ile Anlaşmaya Vardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Futbol ne kadar boş bir oyun.

    Cevapla