Akyazılı Gençlerin Konuğu Oldular

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazılı Gençlerin Konuğu Oldular
MHP Akyazı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programında MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ile birlikte Akyazı Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Bilal Soykan Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde Hüseyin Yazıcının moderatörlüğünde gençlerle buluşarak sorularını ve sorunlarına yanıtladılar.
Soykan;Vatanına ve milletine sevdalı, Cumhur İttifakı’nın arkasında dimdik duran kıymetli genç kardeşlerimize ve programı düzenleyen MHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederiz.
Mhp ilçe başkanı Sofuoğlu,Akyazı Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayımız Sn.Bilal Soykan ile birlikte MHP ve Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Teşkilatlarımız tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programına katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı olan Türk gençliğiyle sohbet ettik.
Gençliğimizle, manevi dayanışmanın ve milli birliğin dinamizmiyle büyük ve güçlü Türkiye’ye Cumhur İttifakı sayesinde ulaşacağız inşallah.
Akyazılı Gençlerin Konuğu Oldular

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Mart 2024, 11:15

    Akyazı’da siyasette taşlar yeniden dağıtıldı. Hiç bir parti eski oranları göremeyecek her şey yeniden başlıyor. Özellikle kırsal mahallelerde değişik ve farklı sonuçlar görülebilir. Bu sonuçlar çok şeyleri değiştirebilir. İzleyip görmek gerekiyor. Belki de Akyazı’da ilk defa seçim sonucu çok farklı şeylere gebe yaşayıp göreceğiz.

    Cevapla