Akyazılı Güreşçimiz Algan’a Milli Davet Geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Güreşçimize Milli Davet Geldi

21-24 Mart 2019 tarihlerinde Ordu’da Recep Kara  spor salonunda yapılan yıldızlar serbest güreş Türkiye Şampiyonasında Akyazı Belediyesi güreşçisi Erhan ALGAN 48 kg. da Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma davet edildi .Milli takım kampı güreş federasyonu tarih ve yerini önümüzdeki günlerde açıklayacak. Erhan ALGAN 1.turda K. Maraşlı rakibini  yendi 2.tur Kocaeli’liye yenildi 3.turda Bursalı rakibini  sayıyla yendi 4.tur Edirneli güreşçiyi  tuşla yendi ve son turda da Ankara’lıyı tuşla yenerek Türkiye üçüncüsü oldu.

Antrenör Kamil ÖZDAĞ ;zorlu bir müsabaka dönemi geçiriyoruz her ne kadar bir takım zorluklarla bu müsabakalara gidiyorsak güreşçilerimiz başarılı oluyorlar çok şükür bizlere güvenenlere karşı mahçup olmuyoruz. Devlerin arasından çıkıp madalya alıyorsak milli takıma çağırılıyorsak demek ki iyiyiz. Şimdi 2 Nisan küçük

minikler ve okullar

gençlerin seçmelerini yapıp 4-6 Nisan’da miniklerin Düzce’de yapılacak olan grup şampiyonası hazırlıklarımıza başladık ve bu turnuvalarda da başarı elde edeceğimize inanıyorum .Güreşçimi de almış olduğu dereceden dolayı tebrik eder başarılarının devamını diliyorum dedi.

Akyazılı Güreşçimiz Algan’a Milli Davet Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir