Akyazılı İşletmeci Kalp Krizi Geçirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’nın yakından tanıdığı genç girişimci Akyazı Anadolu Konuralp Lisesi kantin işletmecisi Murat Yağcı akşam vakti kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre yeni aldığı otomobiliyle akşam saatlerinde Adapazarı’ndan Akyazı’ya gelirken direksiyon başında kalp krizi geçiren Yağcı yanında bulunan arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla ilk müdahale ardından Sakarya eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde kalbi duran ve uzun süre çalışmayan yağcı Ambulans ve Sakarya eğitim ve Araştırma hastanesinde yaklaşık bir saat müdahalenin ardından kalbinin tekrar çalıştığı ve Yaşam fonksiyonlarının yerine geldiği öğrenildi. Hastanede yapılan tetkiklerde Yağcı’nın beyin kanaması ve Kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
Haberi alan arkadaşları eğitim araştırma hastanesine akın etti.

Akyazı Haber’e olayı anlatan o anda yanında bulunan arkadaşları “Murat arabayı sürüyordu gözüm görmüyor diyerek birden frene bastı ve aracı durdurdu gebeş mevkiinde yol ortasında durduk. Hemen 112’ye haber verdik. Kalp krizi geçirdiğini öğrendiğimiz Murat’a olay yerine gelen ilkyardım ekipleri müdahale etti. daha sonra Sakarya eğitim araştırma hastanesine getirildi” dediler.

Yağcı saat :20:00’gibi kaldırıldığı Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinden saat gece 02.00 sularında Özel Yalova Hastanesi yoğun bakımına sevk edildi. Yağcı’nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Akyazılı İşletmeci Kalp Krizi Geçirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir