Akyazılı Muhasebeciler Ve Müşavirler Akyazı Meslek Yüksek Okulunun Misafiri Oldular

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazıdaki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Akyazı Meslek Yüksek okulu’nda muhasebe ve vergi uygulamaları ve Dış Ticaret bölümü  ile diğer bazı programlarda öğrenim gören öğrenciler ile bilgilendirme seminerinde bir araya geldi.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlenen seminere Muzaffer Başer,Ahmet Cemal Var,Nagihan Atasoy,Hayati Karış,Dilek Öz ve Nermin Gül katıldılar.

Programa, yüksek okulda görevli akademisyenler, öğrenciler ile mali müşavirlerin ilgisi yoğun oldu. Muzaffer Başer  seminerde yüksek okulda öğrenim gören öğrencilere muhasebe mesleğinin dünü ve bugünü, geleceği ile temel eğitim ve staj merkezinin çalışma usulleri, sınav zamanları hakkında bilgiler verdi.

Seminerde, stajın önemine dikkat çekilirken, bu çalışmalarla mesleğin gerektirdiği yeterliliğe, ahlaki niteliklere ve bilince sahip, yabancı dil bilen ve muhasebe uygulamaları dışında değişik alanlarda da bilgisayar kullanabilen ve mesleki standartları taşıyan nitelikte meslek mensubu yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Etkinliğin sonunda konuşmacılara Plaketleri Okul öğretim görevlileri Aydın Şenol,Hasan Ali Özdemir ve Ersin Kılıç tarafından takdim edildi.

 

 

Akyazılı Muhasebeciler Ve Müşavirler Akyazı Meslek Yüksek Okulunun Misafiri Oldular

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir