Akyazılı Öğretmenler Zorbalığa Maruz Kalan Öğrencilere Yardım Edecekler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Anadolu Lisesi Öğretmen leri Roma’ da “Zorbalığa Maruz Kalanlarla ilgili Eğitimde kursa katıldılar.
Türkiye Ulusal Ajans Tarafından kabul edilen Akyazı Anadolu Lisesi ‘nin Erasmus+ Programı Okul Eğitimi personel hareketliliği faaliyet kapsamında, 2019-1-TR01-KA101- 062342 numaralı Z kuşağının yaşam becerilerinin geliştirilebilmesi, “Mutlu Okul Mutlu Öğrenciler” başlıklı proje kapsamında 23 Şubat 2 Mart 2020 tarihlerinde İtalya’ nın başkenti Roma’ da Eğitimde Zorbalığa Maruz Kalan Öğrencilere yaklaşım konulu kursa katıldılar.
Proje yürütücüsü Okul Müdürü Fahri Küt başkanlığında Ayşe ÖZER , Zübeyde EKEN, Pınar ONAY, Selin MEYDAN ve Ebru BOZOK ile kursa katıldılar. Kurs bitiminde sertifikalarını aldılar.
Okul Müdürü Fahri Küt Projeye ilişkin yaptığı açıklamada ‘Bu projenin okulumuz adına çok büyük bir başarıdır. Altı öğretmenimize İtalya’ nın Başkenti Roma’ da beş günlük ”Eğitimde Zorbalığa maruz kalan öğrencilere yaklaşım ve problem çözme konusunda eğitildiler. Avrupa’ nın uygulamaları ile Türkiye deki uygulamalarını karşılaştırarak Bilgi becerilerini gerek okulumuzda ,gerekse çevresindeki gençlere uygulayarak etkili mücadele edilecektir.’ dedi

Akyazılı Öğretmenler Zorbalığa Maruz Kalan Öğrencilere Yardım Edecekler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir