Akyazılı Olta Balıkçıları İlçeye Şampiyonluk Kupası İle Döndü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Eylül 2021 / Pazartesi / 06.30 ‘ da 26 takım ile start alan yarışma  11 Eylül 2021 / Cumartesi / 10.00 itibariyle bugün  sona erdi..

Asof ,Amatör olta balıkçılığı federasyonunun düzenlemiş olduğu Bolu ili Gölköy barajında 26 takım arasında Akyazı Avcilar ihtisas spor kulübü takımı Mulberry Carp Team 54 birinci oldu Ve 15 bin tl lik ödülünde sahibi oldular.

Ali Yıldırım,Murat Tezer,Burak Faik ve Recep Alişan’dan oluşan şampiyon takıma  bugün Akyazı ilçe dernek lokali önünde meşaleli ve mehter marşı eşliğinde  bir karşılama töreni düzenlendi.

Yarışmacılar adına söz alan Ali Yıldırım; Akyazı Balıkçılar derneğimiz olarak Asof federasyonuna bu yarışma için profesyonel lisanslı olarak  başvuruda bulunduk.Çok zorlu bir süreç yaşadık ama sonunda zoru başaran ekip biz olduk dedi.

ASOF FEDERASYONU

Olta balıkçılığı turizminin geliştirilmesini ve birçok ülkede spor dalı olarak kabul edilen bu hobinin ülkemizdeki alt yapısının oluşturulmasına öncülük edilmesi, uluslararası birçok sportif olta balıkçılığı kuruluşlarının organizasyonlarında ülkemizin temsil edilmesi ve ortak çalışmalar yaparak bu bağlamda kanuni ve hukuki çalışmalara katkı sağlanması öncelikli amaçları ile yola çıkan Amatör Oltacı Derneklerinin katılımı ile kısa adı ASOF olan Amatör ve Sportif Olta Balıkçığı Federasyonu, 21 Mayıs 2014 tarihinde Ankara’da kurulmuştur.

Akyazılı Olta Balıkçıları İlçeye Şampiyonluk Kupası İle Döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir