Akyazılı Özel Harekat Polis Adayları Sınavlara Sıkı Hazırlanıyor(video-haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Özel harekât birimlerinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı’na katılacak Akyazılı gençler için yardımcı olmak ve onları fiziki yeterlilik sınavına hazırlamak için spor parkuru hazırlayan Akyazı Belediyesi geleceğin Özel Harekât polisi adaylarına destek oluyor.
Akyazı Kapalı Spor salonunda hazırlanan ve birçok aşamadan oluşan Parkurda 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı’na katılacak Akyazılı gençler var güçleri ile çalışarak sınava hazırlanıyorlar. Vatan, bayrak ve millet aşkı ile yanan gençlerin büyük ilgi gösterdiği POMEM sınavı 19 Aralık 2016 – 15 Ocak 2017 (25 Aralık,31 Aralık 2016 ve 01 Ocak 2017 tarihleri hariç) tarihleri arasında 25 gün süreyle yapılacak.
19.Dönem POMEM Giriş Sınavına katılmak için Akyazı’dan çok sayıda talep olması üzerine Akyazı Belediye Spor müdürü Şenol Çakmak ve Antrenör Salih Akcan gençlerin bu taleplerine karşılık vermek ve sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla Akyazı Belediyesi Kapalı spor salonunda Fiziki yeterlilik sınavları öncesi parkur hazırlattı. Hazırlanan parkurda şimdiden oldukça sıkı çalışmaya başlayan ve bu yola baş koyan gençlerde Özel Harekât Polisi olabilmek için var güçleri ile çalışıyorlar.
 https://www.youtube.com/watch?v=YM15GlyduvE&feature=youtu.be
Akyazılı Özel Harekat Polis Adayları Sınavlara Sıkı Hazırlanıyor(video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir