Akyazılı Şehidin Adı Değirmenler Caddesi’ne Verildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay Şırnak’ta teröristler tarafından açılan ateş sonucu Şehit olan Akyazılı Şehidimiz, Özel Harekat Polisi Furkan Çelik’in adının yaşatılması için çalışmalara başladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; bugün yapılan Akyazı Belediyesi meclis toplantısında, Meclis üyelerinin de oy birliği ile ilk madde olarak aldığı; “Değirmenler Caddesinin” adını “Şehit Furkan Çelik Caddesi” olarak değiştirdi.

Başkan Akcan; geçtiğimiz ay, Şehit Polis Furkan Çelik’in değirmenler caddesindeki evinde yapılan son okumasında, bundan sonra gelen, Belediyemizin ilk Meclis Toplantısında Şehit Furkan Çelik’in adının yaşatılması için Değirmenler caddesi adının değiştirileceği ve “Şehit Furkan Çelik Caddesi” olacağı sözünü vermişti. Bugün; Akyazı Belediyesi Meclis üyelerinin de oy birliği ile Değirmenler Caddesinin adının değiştirilerek Şehit Furkan Çelik’in olması maddesini resmi olarak kabul edilerek onaylandı.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa bir süre içerisinde şu anda adı değirmenler caddesi olan bu caddenin sokak tabelaları da sökerek Şehit Furkan Çelik Caddesi olan yeni tabelaları yerlerine koyacaklar.

Akyazı Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısına Şehit Furkan Çelik’in babası Yunus Çelik’te katılarak kısa bir konuşma yaptı. Şehit Babası Yunus Çelik Meclis toplantısında yaptığı konuşmada; “Akyazı Belediyesi’ne ilk cenaze günümüzden bu güne kadar göstermiş olduğu hassasiyetten ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve ailem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Baba Çelik’in konuşmaları esnasında Akyazı Belediyesi Meclis salonunda duygusal anlar yaşanırken toplantı sonrasında hep birlikte hatıra fotoğraf çekildi.

Akyazı Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısına ayrıca Akyazı Orman işletme Müdürlüğü’nün takas rampa talebi, Sakarya il sağlık Müdürlüğü’nün tahsis talebi, Meclis Hukuk komisyonunun oluşturulması teklifi, Muhtarlık işleri Müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmeliği’nin görüşülmesi, Boş kadro ihdası teklifinin görüşülmesi ve ayrıca ilave gündem olarak ta belediyeye ait ekonomik ömrünü tamamlamış 5 adet traktör kepçenin satılması teklifinin görüşülmesi konusu ele alındı.

025 038 (1)  086 095

Akyazılı Şehidin Adı Değirmenler Caddesi’ne Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Kasım 2015, 17:45

    Çok iyi oldu keşke kendisi yasasaydi vade bu kadarmis tekrar mekanı cennet olur inşallah akyazinin evladı sehidi

    Cevapla