Akyazılı Usta Bilardocu Aydoğdu Sakarya Şampiyonu Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Usta Bilardocu Alaaddin Aydoğdu Yine Şampiyon..

110 sporcunun katıldığı Sakarya İl Kontenjan Turnuvası nefesleri kesti. Usta bilardocu Alaattin Aydoğdu birincilik kupasını bu turnuvada da kimseye kaptırmadı.

Alaaddin Aydoğdu gelen bu şampiyonluk ile birlikte Türkiye Kupası 3 Bant Dinamik Bilardo sıralamasında 4 basamak birden yükselerek Türkiye’de 10.sıraya yerleşmiş oldu.

Platin Bilardo Salonu’nda düzenlenen Sakarya İl Kontenjan Turnuvası’nda heyecan sona erdi. 13 gün süren turnuvada 110 sporcu mücadele ederken bilardo maçları nefesleri kesti. Milli, hakem Engin Kobaşın yönettiği Final maçında Ferhat Özbaş’ı yenen Alaattin Aydoğdu turnuvanın şampiyonu oldu. Ferhat Özbaş ikinci, Cemal Süpürgeci ile Erkan Yıldırım üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Sakarya İl Kontenjan Turnuvası’nın ardından rota 1-13 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na çevrildi. Türkiye Şampiyonasına Alaaddin Aydoğdu, Ferhat Özbaş, Cemal Süpürgeci, Erkan Yıldırım, Ercan İşcan ve Emre Kale’nin yanı sıra ilimizden yaklaşık 30 bilardocu katılacak.
TEŞEKKÜR ETTİ 
Bilardo İl Temsilcisi Emre Kale yaptığı açıklamada “Sakarya İl Kontenjan Turnuvasında 110 bilardocu arkadaşımız mücadele etti. Çok güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Turnuvamıza katılımın yüksek olması bizleri mutlu etti. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonası’na katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

 

Akyazılı Usta Bilardocu Aydoğdu Sakarya Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir