Akyazılı Uzman Diyetisyen Eroğlu Subüde Öğretim Görevlisi Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’lı Uzm. Dyt. Melike Nur EROĞLU  SUBÜ (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı.

Atatürk üniversitesi Beslenme ve diyetetik Bölümü mezunu olan Uzman Diyetisyen Melike Nur Eroğlu Uludağ Üniversitesinde uzmanlığı yaptı. Eroğlu Şu anda Başkent üniversitesinde Doktorasını yapmakta..

Akyazı’nın sevilen isimlerinden ve Akyazı havadis.köşe yazarlarımızdan Üstad H.Engin Eroğlu’nun kızı olan Melike Nur Eroğlu Subü (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi)bünyesinde Pamukova Meslek Yüksek okulunda Gıda,Beslenme ve sporcu diyeti alanında Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı.

Uzman Diyetisyen Melikle Nur Eroğlu daha önceleri Spor Diyetisyeni olarak Bursa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezinde görev aldıktan sonra yine Spor bakanlığında sporcu diyetisyeni olarak bir süre görev yaptı.

Eroğlu ayrıca  uzun bir süre Sağlıklı hayatın ipuçları, Seren Aslan’la Her Gün’de Kanal 7 ekranlarında  Seren Aslan’ın konuğu oldu.

Akyazı havadis.com haber ailesi olarak Uzman Diyetisyen ve öğretim görevlisi hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Akyazılı Uzman Diyetisyen Eroğlu Subüde Öğretim Görevlisi Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir