Akyazılı Vekil Aday Adayımız İmdat Ersoy Sahaya İndi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli Bakanlıklarda önemli bürokratik görevlerde bulunan Akyazılı İmdat Ersoy, Sakarya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduktan sonra adaylık çalışmaları için sahaya indi.

İmdat Ersoy çalışmalar hakkında bilgi verdi.Ersoy;Adaylık başvurumuzun ardından İlçe Teşkilatlarımızı ve Belediye Başkanlarımızı ziyarete başladık. Bu çerçevede Arifiye İlçe Başkanımız Ali BAŞAR, Kadın Kolları Başkanımız Serap YILDIZ, Gençlik kolları Başkanımız Ahmet CAN TANÇ, Sapanca İlçe Başkanımız Yunus GÜMÜŞEL, Kadın Kolları Başkanımız Hatice ŞAHİNOĞLU, Gençlik kolları Başkanımız Enes SERDAR, Pamukova İlçe Başkanımız Fatih AKIN, Kadın Kolları Başkanımız Canan BONCUKÇU, Gençlik kolları Başkanımız Hakan IHLAMUR, Geyve İlçe Başkanımız Abdullah ÖZDEMİR, Kadın Kolları Başkanımız Aynur GÖKDEMİR, Gençlik kolları Başkanımız Faruk KOÇ, Taraklı İlçe Başkanımız Erdal ÖZEN, Kadın Kolları Başkanımız Canan ÇAKMAK, Gençlik kolları Başkanımız Arda ÖZKAN, Erenler İlçe Başkanımız Resul YILMAZ, Kadın Kolları Başkanımız Belgin DEMİRAĞ, Gençlik kolları Başkanımız Enes YAVUZ, Serdivan İlçe Başkanımız Burak ERKEN, Kadın Kolları Başkanımız Şehime KAYA, Gençlik kolları Başkanımız Yusuf HALDIZOĞLU, Adapazarı İlçe Başkan vekilimiz Metin KURTULUŞ,Kadın Kolları Başkanımız Fatma VAROL, Gençlik kolları Başkanımız Harun DOĞRUSEVER, Hendek İlçe Başkanımız Ali Kemal SOFU, Kadın Kolları Başkanımız Bedia YILGIN, Gençlik kolları Başkanımız Fadıl FİDE, Karapürçek İlçe Başkanımız Cemalettin SELİM, Kadın Kolları Başkanımız Müzeyyen UÇAR, Gençlik kolları Başkanımız Eyüp ÖZÇAKIR İle Akyazı İlçe Başkanımız Fevzi BORA, Kadın Kolları Başkanımız Oya ASAN, Gençlik kolları Başkanımız Ali Osman YILDIZ ile tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

İmdat Ersoy Kimdir?

24 Haziran seçimleri için milletvekilliği adaylığı başvuruları sürüyor. Sakarya’da da milletvekili çıkarması beklenen Akyazı ilçesinde 8 aday AK Parti’den Sakarya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Bu adaylar arasında devletin önemli kademelerinde görev yapmış İmdat Ersoy’da bulunuyor.
45 yaşındaki Akyazılı İmdat Ersoy, İlk öğrenimini Almanya’da, orta ve lise tahsilini Akyazı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul  Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Ersoy, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettişliği sınavını birincilikle kazanarak çalışma hayatına başladı.
Aynı bakanlıkta sırasıyla müfettiş, başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İmdat Ersoy, ABD’de Elektronik Ticaret Hukuku alanında eğitim gördükten sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev yaptı.
2011 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın temsilcisi olarak Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’na atanan Ersoy, kurumda 6 yıl süre ile Başkan vekili ve Kurul Üyesi olarak görevini sürdürdü.
Evli ve 2 çocuk babası olan Ersoy, ileri düzeyde İngilizce ve Almanca biliyor.
Akyazılı Vekil Aday Adayımız İmdat Ersoy Sahaya İndi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir