1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Akyazı’mızda öğrenci olmak bir ayrıcalıktır

Akyazı’mızda öğrenci olmak bir ayrıcalıktır

featured
default
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı’mızda öğrenci olmak bir ayrıcalıktır.

Akyazı Belediyesi, SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri için ‘Akyazı’ya Hoş geldiniz’ etkinliği düzenledi.

Güzlek Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Azize Alaylı, Sağlık fakültesi sekreteri Sertaç Koç,Sağlık hizmetleri Myo sekreteri Yusuf Şahinoğlu,Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Ali Özer,İlçe spor müdürü Adem Altun,Güzlek mahallesi muhtarı Selim Akyazıcı, SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı. İkramların yapıldığı programda öğrenciler müzik ve çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Soykan,

Bugün, ilçemizde eğitim gören üniversiteli gençlerimiz ve hocalarımızla, Akyazı Belediyesi Güzlek Mesire Alanı’nda Üniversitemiz ile birlikte düzenlediğimiz ‘Akyazı’ya Hoş geldiniz’ etkinliğimizde bir araya geldik.
Eğitim hayatlarının sonunda ilçemizden güzel anılarla ayrılmalarını istediğimiz genç kardeşlerimizle keyifli bir gün geçirdik.
Değerli genç kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar, kıymetli hocalarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz dedi.

<

default

Akyazı’mızda öğrenci olmak bir ayrıcalıktır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir