Akyazı’nın Yeni Girişi İçin Acele Kamulaştırma Kararı Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’ya 3. giriş için yapılacak yol için Acele Kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanı’nca onaylandı.
Akyazı’ya 3. giriş için yapılacak yol için Acele Kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanı’nca onaylandı. Resmi Gazete’de yayınlanan parseller kamulaştırılacak. Akyazı’ya üçüncü giriş için yapılacak yeni duble yol için önemli gelişme yaşandı. Akyazı Belediyesi tarafından yapılacak “Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesi” için 3 mahallede toplam büyüklüğü binlerce metrekareyi bulan 77 taşınmazın büyüklü-küçüklü bazı bölümleri için acele kamulaştırma kararı çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi Gazete’de yayınlanan parseller proje için acele kamulaştırılacak. Akyazı Sanayi Sitesi arkasında bulunan Kuveyt Evleri yanından başlayacak olan duble yol Yahyalı merasından D-140 arka yoluna bağlanacak. Geniş caddeler yapılması planlanan yol Akyazı’nın yeni girişi olacak.

Karar ile alakalı değerlendirmede bulunan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan;

Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözlerden birini daha gerçekleştiriyoruz.
Akyazı – Yahyalı bağlantı yolu ile ilgili karar Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanıp, Resmî Gazete’de yayınlandı.
İlçemiz için hayırlı ve uğurlu olsun dedi..

 

Akyazı’nın Yeni Girişi İçin Acele Kamulaştırma Kararı Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 21 Mart 2021, 21:13

    Yaziklar olsun siyasilere 17km pişenler karapurcek yolunu 15yildir sozverdiler ama hep bi bahaneler uretiyorlar siyasiler topu hep bir-birlerine atiyorlar ama başka bi ilceye duble yol yapıyorlar kamulasma yapıyor devlet karapurcekye gelince hep bi bahaneler uretiyorla yaziklar olsun boyle siyasete verdiyim 17 yılda oylar harmzikim olsun

    Cevapla
  2. Akyazinin tarihine bi bak iyi arastir akyazi bu belde vede koylerin yonetim merkezidir gecmisden bu gune boyle

    Cevapla