Akyazı’ya Fizik Tedavi ve Kür Merkezi Geliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’yı sağlık turizmi açısından öne çıkarma çalışmaları kapsamında Sad Tıp Fakültesi ile birlikte 200 yataklı Fizik Tedavi ve Kür Merkezi yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Akcan,”Bu Sakarya ve bölgemizde bir ilk olacak” dedi.

Projeler

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Karapürçek Belediye Başkanı Yıldırım bu ve bunun gibi projeler için birlikte çalışacaklarının bilgisini verdiler.

Kür Merkezi
Akyazı ‘ yı sağlık turizmi açısından öne çıkarma çalışmalarının sürdüğünü belirten Akcan Sakarya Üniversitesi ile ortaklaşa  yaptıkları Kür ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında açıklamada bulundu.Devlet Hastanesi yanındaki 56 dönüm araziye yapılacak merkezin ilçedeki termal turizmine de katkı yapacağını belirten Akcan, “Üniversitemiz Tıp Merkezi ile birlikte Kuzuluk’ta 56 dönüm alan üzerine 200 yataklı Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon merkezi kurulması  çalışmalarını yürütüyoruz. Bu hastane Türkiye’de bir ilk olacak.İki yılda tamamlamayı düşündüğümüz proje hem sağlık hem turizm  de ilgi odağı olacaktır” dedi.

OSB çalışması

Akyazı’da sanayileşmenin organize sanayi bölgesi olmaksızın sürdüğünü belirten Başkan Akcan, ” Sanayinin daha düzenli olması amacıyla OSB kurulması için Akyazı Ticaret Ve Sanayi odası ile birlikte girişimde bulunduk.Bunun Yanı Sıra yayla turizmi ve ilçenin tamamına doğal gaz gelmesi için de çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

Akyazı’ya Fizik Tedavi ve Kür Merkezi Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir