Alaağaç Spor Midi Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZLARDAN MUHTEŞEM FİNAL.

Alaağaç Spor Midi Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına Gidiyor..

2022-2023 Sezonu Voleybol Midi Kızlar İl Birinciliği Final Müsabakasında Gelişim Spor Voleybol Takımını set vermeden 3-0 yenen Alaağaç Spor Voleybol takımı Türkiye Şampiyonası Finallerine gitmeye hak kazandı.

Nefesleri kesen final mücadelesinde kazanan Alaağaç Spor oldu. Akyazı Atatürk Spor Salonunda oynanan 4’lü finaller birbirinden güzel maçlara sahne oldu.

İlçe protokolü ve spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

İl genelinde 18 takımın katıldığı ve Akyazı’dan Alaağaç Spor Voleybol 4 takımla katıldığı ligte 3 takımıyla  Midi Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında derece elde etti.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Aynı zamanda Alaağaç Spor Kulübü Başkanı Adem Altun; Uzun yıllardır  Kız Voleybol takımımıza yatırım yapıyoruz ve bugün burada bu çoşkulu taraftarımızın önünde 4 takımla katıldığımız lige 3 takımımızla derece elde ettik. Voleybol altyapımız bir lokomotif gibi çalışıyor.Bu süreçte altyapı koordinatörümüz Ramazan Hacıeyüpoğlu’na, Baş Antrenörümüz Ayhan Muşmuloğlu’na, Değerli Yönetim Kurulu üyelerimize, Sporcularımıza, sporcu anne-babalarına çok teşekkür ederim.

Adem Altun; Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan ve hep desteklerini hissettiğimiz Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney,Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Cumhuriyet Baş Savcısı Ufuk Turan, Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova,Spor Uzmanı Recep Kodalak,Hakemlerimize ve  Çalışma Arkadaşlarıma teşekkür ederim.

DERECEYE GİREN TAKIMLARI

1 – ALAAĞAÇ A TAKIMI

2 –  GELİŞİM B TAKIMI

3 – ALAAĞAÇ C TAKIMI

4 – ALAAĞAÇ B TAKIMI

Alaağaç Spor Midi Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir