Ali Nail Durmuş’un Açılış İsyanı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’nın Türk futboluna armağanlarından olan bir zamanların efsane oyuncusu Ali Nail Durmuş, geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’nın açılışına davet edilmemesi hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

Akyazı’nın Türk futboluna armağan ettiği efsane oyunculardan Ali Nail Durmuş, 225 maçta forma giydiği Bursaspor kulübünün yeni stadyumu Timsah Arena’nın açılış törenine davet edilememesi hakkında bir takım açıklamalarda bulunarak adeta isyan etti. Açılış maçında yer almamasıyla alakalı bir gönderi paylaşan Durmuş: “Sorum şu: yarın bursada Bursaspor stadının açılışì var.Eski bursasporluların kadrosunu oluşturan kim. Ben yokum. 225 maç forma giyen ve her kademesinde oynadığım takımın stadının açılışında beni düşünmeyenlere şunu soruyorum. Sizden daha fazla emeğim var. Sizden daha fazla akıttığım terim var. Sizden çok daha fazla Bursasporluğum var ve Bursaspor asla bir siyasetin değil Bursalı ve Bursasporluların takımıdır. Bizim takımımızdır. Ben yarın orda yokum. Ben bütün maçlarımı Bursa Atatürk’te oynadım. Ne unuturum nede unutturulmasına izin veririm. sevgiyle kalın ve sevdiğinizin yanında kalın.” dedi.

Bu gönderinin ardından bir açıklama daha yayınlayan Durmuş: “Az önce Bursaspor kulübünden bir mesaj yayınlandı. Bugun açılışı yapılan stadyumun katılım listesi belediye tarafından belirlenmiş olup bizim dahlimiz yoktur. Yani kulüp diyor ki davet edilmeyen eski oyuncularımızın sorumluluğu bizde değil. Benim için önemli olan buydu. Belediye organizasyonu ise hiç önemli değil artık. Ben kulübümden den gerekli açıklamayı aldım. Biz yokuz , belediye, Bursaspor dayanışma derneğine görev vermiş dediler. Bizi çağırmayan dernek yani. Doktor Recai ile Cemal Vardar yani. Ok şimdi oldu. İnsana sevdiğinin sözü dokunur. Kulübüm yapmamış bana yeter. Doktor ya da Cemal çağırmamış hiç önemli değil. Kendi aralarında oynarlar. Sevgiyle kalın, sevdiklerinizle kalın.” dedi.

Ali Nail Durmuş’un Açılış İsyanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. adam hakli her ne olursa olsun ortada bir emek var
    ali nail bursaspora yillarini vermis bir spor adamidir
    yanlis yapilmis

    Cevapla