Altınayaklar Futbol Koleji Çalışmalarına Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın Ayaklar Futbol Koleji Düzenlenen Sade bir açılış ile çalışmalarına başladı..

Antrenör Ahmet Okşil öncülüğünde Akyazı Lider Halı saha tesislerinde ilk idmanını yapan Altın ayaklar Futbol koleji açılışı ilçe spor müdürü Adem Altun,İş insanı Cengiz Demiralay ve Sakarya’spor futbolcusu Zafer Aydoğdu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Açılış Ahmet Okşil Ve futbolcu Zafer Aydoğdu’nun pasta kesimi ile başlarken Okşil yaptığı açıklamada;Biz Altın Ayaklar futbol koleji olarak tek gayemiz;Futbolun ilkelerini ve doğrularını iyi bir eğitim verilerek istenen düzeyde elit futbolcu aşamasına çıkartıp ülkemizi en iyi şekilde içeride ve dışarıda temsil etmelerini sağlamaktır dedi.

Açılışta ilçe spor müdürü Adem Altun’da söz alarak; Bu güzel futbol kolejimizin ilçemiz Akyazı için hayırlı olmasını diliyorum.Buradaki bu çocukların bir araya gelmesine vesile ve destek olan ailelerimize özellikle teşekkür ediyorum dedi.

Açılış sonunda Antrenör Ahmet Okşil tarafından Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden ötürü İş insanı Cengiz Demiralay,Futbolcu Zafer Aydoğdu,spor müdürü Adem Altun ve Akyazı havadis genel yayın yönetmeni Ömer Dere’ye birer plaket takdim edildi..

Altın Ayaklar Futbol Kolejine çocuklarını göndermek isteyenler için,

İRTİBAT TEL:Ahmet Okşil :0.530.121.5410

 

 

 

 

Altınayaklar Futbol Koleji Çalışmalarına Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir