Altındere’de Hakemler Hastanelik Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındere’de hakemlere saldırı!.. Bugün Akyazı’da oynanan Çınarlık Gençlikspor – Çamlıcabeldespor müsabakasında futbolcular hakeme saldırdılar!

Bugün saat 12:00’da Altındere Stadı’nda başlayan Çınarlık Gençlikspor – Çamlıcabeldespor müsabakasında maçın 85nci dakikasında futbolcuların hakemlere yapmış olduğu fiziki müdahalelerden dolayı maç tatil edildi. Maçın 3-1 Çamlıcabeldespor üstünlüğüyle sürdüğü sırada bir grup oyuncu hakeme direk olarak saldırmaya başladı. Bu durumun ardından Akyazı Devlet Hastanesi’ne jandarma aracılığıyla giden müsabaka hakemleri R. Utku Kocaer, Ozan Gürleyük ve Hasan Işık muayene olduktan sonra 3 sporcu hakkında şikayetçi oldu.

1 2 3 4

Altındere’de Hakemler Hastanelik Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 8 Kasım 2015, 16:30

    Bu hakemlerin yanlis ve hatali mac yonetmesi sonucu futbolcilarin sinirleri geriliyor ve birbirlerine zarar veriyorlar.. ben çinarlikgenclikspor baskani olarak takimimin arkasindayim federasyon futbolu sevmeyen bilmeyen iletisim sorunu yasasan egosu olan insanlari maclars hakem diye atamasin.. bu sadece ufak bir uyariydi birdahaki sefere herkez buyuk bedeller öder. Bu arada çamlicabelde sporu iyi niyet ve temiz futbolundan dolayi kutlar basarilarinin devamini dilerim..

    Cevapla
  2. 8 Kasım 2015, 16:36

    Bizim derdimiz gencleri bi arada tutmak uyusturucu gibi kötu yollardan uzak tutmak.. ömer bey sizdende özel olarak rica ediyorum yapilan hayatalari birebir gordunuz lutfen burda sizden şöyle bir baslik beklerdim.. acemi hakemlerin hatalari onlara pahaliya mal oldu. Sectiginiz baslik yanlis

    Cevapla
  3. Bu gençleri kavgaya hatta hayvanlığa teşvik etmektir senin yaptıgın Selçuk Kalyoncu. Dikkat et de sen bedel ödeme!

    Cevapla
  4. 8 Kasım 2015, 23:07

    Selçuk Kalyoncu senin haciosmanoglunla bi akrabaligin var heralde. Kafana göre sallayip durma. Kim kime bedel odetiyo. Başkanı böyle olan takimdan anca böyle bisey beklenirdi zaten. Temiz futbol diyosun yerdeki hakeme takımın oyunculari saldirken temiz futbol nerde ?

    Cevapla
  5. 8 Kasım 2015, 23:52

    Ben gecen yıl Çınarlık sporun başkan yardımcısı idim hakemlerin bize yanlış yapdığını herkes biliyor ama bu hakem dövmekle olmaz fedarasyon ile halletmek lazım bu işleri bu ülkede şike serbes olduğu sürece bu gibi olayların önünü alamazsınız

    Cevapla
  6. Başkan şimdi pişman değilsin belli ama bu çocuklar ceza alıcak maddi cezalarını da karşılarsın herhalde ..
    Ayrıca iyi yaptınız

    Cevapla
  7. 9 Kasım 2015, 09:52

    ‘bu sadece ufak bır uyarıydı bırdahakı sefere herkes buyuk bedeller öder’ ŞU CÜMLE BİLE NASIL BIR RUH HALI ICİNDE OLDGUNUZU GÖSTERİYOR BEN ORDA DARP GÖREN HAKEMLERİN YERİNDE OLSAM SU CÜMLENİZDEN DOLAYI SAVCILIĞI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURDUM KI BU CUMLE ALENI BIR TEHDIT NITELİĞİ TAŞIR SADECE HAKEMLERE DEĞİL ALTINDERE SAHASINA GİDEN TÜM TAKIMLARA BİR MESAJ VAR BU SÖYLEMDE SONUÇTA AMATOR BIR FUTBOL ORDAKI TUM FUTBOLCULARIN GECIMINI SAĞLADIGI BIRBASKA UĞRAS VAR ÇOĞU FUTBOLCU TAKIMDAN PARA ALMADAN OYNUYOR HATTA BAZEN MACA GIDEBILMEK İÇİN KENDI CEBINDEN PARA HARCIYOR BU NEYIN ÖFKESİDİR BU KADAR BIRCOK FUTBOLCUNUN YERDE HAKEME TEKME ATACAK KADAR ÇINARLIKSPOR TESISLEŞMEYI SAĞLAMIŞ BUYUK YATIRIMLAR YAPMIŞ HEDEFLER KOYMUS O YOLDA YURUYEN BIR TAKIMDA SADECE HAKEM HATASINDAN DOLAYIMI MAÇ KAYBEDILMIŞ DAHASI NASIL BIR HAKEM YONETMELI LİGİN KALITESI ORANINDA HAKEM KALITESIDE O DENLI ARTAR BU HEP BOYLE OLMUSTR SOSYAL ICERIKLI MESAJINIZDA ÇOK SIRADAN OLMUS UYUSTURUCUDAN ALIP ŞİDDETE SEVK ETMEK !..

    Cevapla
  8. Bundan sonra hata yapan her hakem dovulmelidir….
    Kirmizi kart yiyen her futbolcu bir daha futbol oynatilmamalidir..
    Kufur eden her seyirci bir daha mac izlememelidir…
    Basarisiz olan her antroner bir daha takim calistirmamalidir…
    Boyle olmaliki
    Cunku insanimiz herseyi tersten anlamaktadir..

    Cevapla
  9. 18 Kasım 2015, 00:02

    Arkadaslar oilk aciklamalari yaparken insanlar yanlis anladilar. Ben yine soyluyorum takimimin arkasindayim. Anlatmak istedigim konu abartilmis haber evet belli basli cezalar gelecek ve biz bu cezalara raziyiz. Bizim hakemlerle alip veremedigimiz bisey yok bazi hakem arkadaslar ustune alinmis ben kulup baskani olarak federasyondan ve hakemlerimizden ozr dilerim.. Sadece tepkimiz bazi hakemlerin egitiminin eksik oldugudur.. Ne olursa olsun ben ve arkadaslarim bu takimin hakkini savunmak zorundayiz. Amacimiz siddet kavga kufur hakaret degil.. Biz bu yonetimi kurdugumuzda ilk olarak kufur ve siddetten uzak durmakdi.. Bunu bir sefere mahsus cignedik ama bunfan sonra hicbir futbolcu hakem ve yetkililere hicbir sekilde mudahale edilmeden adam gibi durus bir aekilde futbolun nasil oynandigini gosterecegiz.. Bumfan sonraki tek hedefimiz temiz futbol ve bunu yapacak gucdeyiz allahin izniylede basaracagiz.. Tekrardan yazdiklarimla kirdigim kim vrsa hepsinde ayri ayri ozr diler saygilarimi sunarim

    Cevapla