Anket Korsan Çıktı !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimi Sakarya basınına çıkan Ak Parti anket çalışması başlattı haberi daha önceki benzer  haberler gibi gerçeği yansıtmamaktadır. yapılan bu yönlendirmeli haberde 14 vekil adayının ismi geçmekte ve çözüm süreci ile ilgili sorular sorulmakta bizim ilk okudumuzda zaten aklımızda bazı şüpheler oluşmuştu.     geçerli nedenlerimiz vardı.

1-Buna benzer daha önce çıkan haberler sitemiz tarafından dıkkate alınmamıs, yetkili mercilerden haberlerin asılsız olduğuna dahil bilgi edinmiştik

2- Sakarya il başkanlığı ve Ankara genel merkezle yaptığımız telefon görüşmesinde basında çıkan bugunku anket haberınıde doğrulamadılar,aksine paralel yapının halkı farklı yöne ve düşüncelere sevketme çabalarının beyhude olacağını ifade ettiler.Vatandaşlarımızında bu tür haberlere itibar etmemelerini önemle rica ettiler.

3-Geçtiğimiz günlerde Ak Parti genel merkezi MKYK toplantısında alınan karara göre zaten teşkilatların ANKET yapmaları kesinlikle yasaklanmıştı.Buda demek oluyorki kimlerin ne maksatla yaptığı bilinen bu anketler hem usulsüz hemde gerçeği yansıtmamaktadır.

Tüm Sakarya Halkımızın Dikkatine Sunarız.

k Parti Sakarya’da Anket Çalışmasını Başlattı. Ankette çözüm süreciyle ilgili soruların yanı sıra 14 Aday Adayının ismi mevcut işte o adaylar.

Ali İNCİ

Çiğdem ERDOĞAN ATABEK

Recep HACIEYÜPOĞLU

Recep SOYTÜRK

Ender SERBES

Recep UNCUOĞLU

Ebubekir SOFUOĞLU

Enver TOÇOĞLU

Ziya CEVHERLİ

Ali İhsan YAVUZ

Kemal ÖZTÜRK

Mustafa İSEN

Erol Aslan CEBECİ

Recep YILDIRIM

 

Anket Korsan Çıktı !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir