Anlayarak Hızlı Okuma Ve Mental Aritmetik Eğitimleri Akyazı’da Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anlayarak Hızlı Okuma Ve Mental Aritmetik Eğitimleri Akyazı’da Başlıyor..

Eğitimlerimiz online ve yüz yüze devam etmektedir. 5-12 yaş arası çocukların zeka, matematik ve hafıza gelişmelerini sağlayan bu eğitime yeni kayıt için öğrencinin bire bir değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu işlem randevulu olarak online olarak uzaktan yapılmaktadır.

Öğrenci değerlendirilmesi sonucuna göre programın ailelere tanıtımı da yine randevulu olarak online olarak yapılmaktadır. Öğrenci değerlendirmesi için iletişime geçebilirsiniz .

Mega Aritmetik Eğitimi Sağlıyor ?

Mega Aritmetik™ beynin sağ ve sol yarım küresini aynı anda çalıştırarak, eğitimi tamamlayan çocuklarda matematik ön yargılarını yıkarak öğrenmeyi eğlenceli hale getirmekte ve belirtilen gelişmeleri sağlamaktadır;

Yüksek konsantrasyon

Gelişmiş dinleme becerileri

İleri seviyede analitik düşünme yeteneği

Hızlı matematik becerileri

Güçlü hayal gücü

Hızlı Öğrenme

Odaklanma kolaylığı

Gelişmiş hafıza gücü

Gelişmiş yaratıcı problem çözme yeteneği

Kendisini daha iyi ifade edebilme

Hızlı zeka gelişimi
Talim Terbiye Kurulu Onaylı Dünyanın En İyi Hızlı Okuma Programı

“Mega Hızlı Okuma” programı, “MEMORIAD Hızlı Okuma Olimpiyatları” ve “MEB Talim Terbiye Kurulu” onaylı, dünyada, hafızada kalan ve anlayarak hızlı okuma becerilerini en etkili, en hızlı ve en kolay şekilde öğrettiğini kanıtlayan ve test edilmiş tek eğitim programıdır. interaktif bir eğitim programı olan “Mega Hızlı Okuma” seti, hem okuma hızınızı artırmayı, hem de okuduklarınızı hafızanızda tutabilmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Program daha az zamanda daha fazla bilgiyi tarama imkanı sağladığından dolayı, okuma için harcadığınız zamanı önemli ölçüde kısaltmakta veya aynı sürede çok daha fazla bilgiye sahip olmanızı sağlamaktadır.

Mega Hızlı Okuma eğitim programı kişisel potansiyelinizi geliştirecek, okuma hızınızı artırarak hayat boyu kullanabileceğiniz bir beceriye sahip olmanızı sağlayacaktır.

Program, mevcut okuma hızınızı en az iki, hatta üç katına çıkartmanızı sağlayacaktır. Okuma hızı artışınızı setteki gelişim raporlarıyla bizzat kendiniz göreceksiniz.

Program, aynı zamanda öğrenme ve anlama hızınızı da artıracaktır. Bir konuyu anlamak için defalarca tekrar tekrar okuma ihtiyacı duymayacaksınız.

Mega Hafıza’nın tescilli Zihin Haritaları™ ve Beyin Haritaları™ teknikleriyle desteklenen program okuduklarınızı aynı zamanda hafızanızda tutmayı ve gerektiğinde hatırlamayı da sağlayacak bir şekilde düzenlenmiştir.

Mega Hızlı Okuma Programı size “Fotoğrafik Hafıza Dünya Şampiyonu” ve dünyanın bu konuda lider kuruluşu olan “MEMORIAD Hafıza, Zihinsel Matematik ve Hızlı Okuma Olimpiyatları” Yönetim Kurulu Üyesi Melik Duyar’dan öğrenme ayrıcalığını sağlamaktadır.

Program, daha az zamanda daha fazla bilgiyi işleme imkanı sağladığından dolayı, okuma için harcadığınız zamanı önemli ölçüde kısaltacak veya aynı sürede çok daha fazla bilgiye sahip olma imkanı sağlayacaktır.

Okuma, anlama, hafızada tutma ve hatırlama konularında maksimum performansa ulaşmak, kendinize olan güveni de artırarak başarılarınızın artmasını sağlayacaktır.

Zihinsel potansiyelinizi maksimum seviyede kullanmanızı sağlayan program, yapmayı isteyip de boş zamanınız olmadığı için yapamadığınız diğer işler için zaman bulmanızı da sağlayacaktır.

Daha hızlı okumayı ve aynı zamanda da konuyu tam olarak anlamayı arzu ettiğiniz hiç oldu mu?

Okuyacak çok şeyleriniz olduğu halde, bunları okuyacak yeterli zamanı bulamıyor musunuz?

Yeterli zamanım olursa okurum diye ayırdığınız ve uzun süredir okunmayı bekleyen kitaplarınız, raporlarınız veya dokümanlarınız var mı?

“Anlayarak Çok Hızlı Okuyan” ve gerektiğinde de bu bilgileri “Çok Hızlı Olarak Hatırlama” becerilerine sahip olan insanların mevcut olduğunu hiç duydunuz mu?

Arzu ettiğiniz roman, dergi vb. eserleri zaman bulamadığınız için okuyamadığınızı düşünüyor musunuz?

Ders çalışırken veya ders kitaplarını okurken zamanın size yetmediğini hissettiğiniz zamanlar oluyor mu?

Okuduğunuz bilgileri çok kısa zamanda unuttuğunuzu düşünüyor musunuz?

Beyin ve hafıza eğitimi konuları ile anlayarak hızlı okuma arasındaki yakın ilişkiyi merak ediyor musunuz?

Anlayarak Hızlı Okuma Ve Mental Aritmetik Eğitimleri Akyazı’da Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Akyazı Havadis’e eğitime verdiği önem ve katkı için sonsuz teşekkürler 🌟 Bu eğitimlerin Akyazı için çok güzel sonuçlar getireceğine inanıyorum.

Cevapla
  • Hayırlı olsun Allah Muvaffak eylesin

    Cevapla
  • Akyazı’da mutlaka bulunması gereken bu eğitimin baslayacak olması gerçekten sevindirici. Akyazı’mıza hayırlı olsun. Egitimcilerimize başarılar diliyorum

    Cevapla
  • 21 Şubat 2023, 08:50

    Kızımında eğitimini aldığı mental aritmetik eğitimi matematik becerilerinin gelişmesini ve hızlı bir şekilde soruları çözmesini sağlamıştır. Akyazı da bu eğitimin verilecek olmasına çok mutlu oldum, öğrencilerin temel öğrenme becerilerine çok katkı sağlayacağını düşünüyorum, tavsiye ederim…Düşünmeyin harekete geçin…

    Cevapla