Anne Oğul Sobadan Çıkan Gazdan Zehirlenerek Hayatlarını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sobadan çıkan gazdan zehirlendiler!
Kaynarca ilçesi Karamanlar Mahallesi’nde bulunan bir evde yaşayan anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
SOBADAN ÇIKAN GAZDAN ZEHİRLENDİLER

Kaynarca ilçesi Karamanlar Mahallesi Sarıköy Sokak’ta yaşayan 76 yaşındaki Nurten Manay ve 45 yaşındaki oğlu Yavuz Manay sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, anne ve oğlu gece yarısı soba yandığı sırada uykuya daldı. rüzgarlı havada dumanın içerde kalması sonucu evin içine sızan karbonmonoksit gazı ile anne oğlu zehirledi. Kendilerinden haber alınamayan anne ve oğlu yakınları tarafından evinde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Acı tablo ile karşılaşan yakınları durumu hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan anne oğlun yakınları gözyaşlarına boğulurken Jandarma ekipleri, evin çevresini şeritle çevirerek olay yerinde inceleme başlattı. Nurten Manay ve oğlu Yavuz Manay Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezine kaldırılacak. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anne Oğul Sobadan Çıkan Gazdan Zehirlenerek Hayatlarını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir