APEK’den Üyelerine Faiz İndirimi Müjdesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adapazarı Pancar Ekiciler Kooperatifi (APEK) yönetim kurulu, almış olduğu kararla üyelerine yönelik vadeli satışlarda faiz indirimi yaptı.

YÜZDE 0,25 İNDİRİM

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, yönetim kurulu kararı ile 28.02.2015 tarihine kadar vadeli satışlarda uygulanan aylık yüzde 1 faiz oranını, yüzde 0,75’e çektiklerini belirterek, ” Üyelerimize kısa sürede olsa ödeme kolaylığı sağlamak istedik. Faiz indirimini sadece vadeli satışlarımızda değil, gecikmiş vade farkında da uyguladık.  Yüzde 2 olan gecikme faizini yüzde 1.75′ e indirdik.  Üyelerimizin Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak bu indirimden faydalanmalarını istiyoruz. Yönetim olarak her türlü kolaylığı sağlayacak ve üyelerimizin yanında olacağız” dedi.

GÜBRE VE TOHUMDA KAMPANYA

Başkan Aya, ayrıca kooperatif üyelerinin 2015 yılı içerisinde yapacağı tarımsal faaliyetleri desteklemek amacıyla da çalışma yaptıklarını söyledi. 2015 yılı ürün destekleme amacıyla gübre ve mısır tohumu  kampanyası başlattıklarını da kaydeden Aya, “Her konuda olduğu gibi üyelerimizin yanındayız. Faiz indiriminin yanında gübre ve tohum kampanyalarımızın da üyelerimize faydalı olacağı kanaatindeyiz. 2015 yılının bereketli geçmesi dileğimizle, kampanyamızın hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

APEK’den Üyelerine Faiz İndirimi Müjdesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir