Arjantin Jokey Kulübü Koşusu’nda Son Sözü Akyazılı CİHANIM Söyledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arjantin Jokey Kulübü Koşusu’nda
son sözü CİHANIM söyledi

2015 yılı Gazi festivalinin ilk gününde,  Arjantin Jokey Kulübü adına düzenlenen koşunun (Açık – A3) son metreleri nefes kesen bir birincilik mücadelesine sahne oldu. 4 safkanın potoda buluştuğu koşuyu kazanan isim ise Sabri Bektaş’ın, jokeyGökhan Kocakaya ile start alan CİHANIM (Bin AjwaadRoxie Hart /Danehill) isimli safkanı oldu. 6 yaşındaki doru erkek safkan, bu galibiyetle birlikte başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kariyerinin 40. startında 8. galibiyetini elde etti.

2400 metre mesafeli çim pistteki koşuda 4 ve yukarı yaşlı 9 İngiliz atı start aldı.126.000 TL birincilik ikramiyeli koşunun ikinciliği GALİPHAN (Halling-Valleria/Sadler’s Wells) ve GECE RÜZGARI (Mountain Cat-Marimar/My Volga Boatman) arasında atbaşı olarak paylaşılırken, KALİMDOR (Cape Cross-Dawn Surprise/Theatrical) ise dördüncü oldu.

Kazanan CİHANIM için koşunun bitiriş derecesi 2.31.86 olarak kayıtlara geçerken, farklar Burun – At Başı – Burun şeklinde sonuçlandı.

Koşuyu kazanan atın sahibi Sabri Bektaş’a kupayı, TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol’un elinden aldı.

Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine,  TJK Muhasip Üyesi H. Turgut Alakuş, TJK Yönetim Kurulu Üyeleri Can Polat Eyigün ve Ekrem Beşerler ile TJK Asli Üyesi de katıldı.

Arjantinb270615 Arjantinc270615 Arjantind270615 Arjantine270615 CHANIM AJK 27 06 2015 02 cihangirhaber29412

Arjantin Jokey Kulübü Koşusu’nda Son Sözü Akyazılı CİHANIM Söyledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir