As Akyazı -Karasuspor Puanları Paylaştılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig Play-Off Grubu’nda Karasuspor ile As Akyazıspor 3. hafta karşılaşmasında Karaman Stadı’nda kozlarını paylaştı. Müsabaka karşılıklı gollerle 2-2 tamamlandı. 

Süper Lig Play-Off Grubu’nda üçüncü hafta maçında Karasuspor ile As Akyazıspor, Karaman Stadı’nda karşılaştı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun da izlediği müsabaka dostça start aldı.

  İlk yarıda gol sesinin çıkmadığı maçta As Akyazıspor 60’da Oğuzhan ile öne geçti. Karasuspor 66’da Berkhan ile eşitliği yakaladı, 74’te ise Orhan ile üstünlüğü buldu. Maçta son sözü As Akyazıspor adına 88’de Agah söyledi. Karşılıklı 4 golle müsabaka 2-2 sona erdi.  Karşılaşmanın sonunda Karasuspor puanını 4’e yükseltirken, As Akyazıspor ise üçüncü hafta sonunda ilk puanını aldı.

 Karasuspor: 2

As Akyazıspor: 2

Saha: Karaman Suni

Hakemler: Ahmet Öztürk** *Erdi Öz** *Berkay Arkın***

Karasuspor: Uğur** Nihat** Mahmut** Emircan** Orhan** H.Bilal** (Diabete**) Burak** (Alperen**) Muhammet** Muhammer** (Berkhan**) Müslim** İshak**

Antrenör: Behçet Durak

As Akyazıspor: Emre** Ali** Kadir** *Hasan** *Talha** *Hasan Ç.** *(Bünyamin**) Yasin** Zekeriya**** (Talha**) Oğuzhan** (Fatih**) Agah** *Ali***

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller: Dk.66 Oğuzhan, Dk.88 Agah  (As Akyazıspor), Dk.66 Berkhan, Dk.74 Orhan (Karasuspor)

As Akyazı -Karasuspor Puanları Paylaştılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir