1. Haberler
  2. Manşet
  3. As Akyazıspor Topbaşı Yaptı

As Akyazıspor Topbaşı Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazıspor Topbaşı Yaptı

Sakarya 2023-24 amatör futbol sezonuna iddialı giren ve yaptığı transferlerle önce Şampiyonluk sonrada Bal ligine çıkmayı hedefleyen As Akyazıspor dün Akyazı suni çimde topbaşı yaparak çalışmalara başladı.

Yönetim kuruu üyeleri Teknik heyet eski ve yeni oyuncuların hazır bulunduğu açılışta teknik direktör Mehmet Kama,kaleci antrenörü Alper Özarslan ve yardımcı Antrenör Ömer Keskin’e çiçek takdim ederek yeni sezonda herkese başarılar dilediler.

As Akyazıspor’da yeni transferlerden Hakan Soylu,Anıl Abanoz,Berat Orsavaş,Hakan Mert Olgun,Cihangir Berberoğlu,Çağatay Uran,Uğur Temur ve Ömer Aktaş sezonun ilk çalışmasına katıldılar.

Başkan yardımcısı Sedatcan Özsoy; İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz,eski ve yeni oyuncu arkadaşlarımızla birlikte teknik heyetimizin önderliğinde hedeflediğimiz şampiyonluğu’ o sene bu sene’sloganıyla elde edeceğimizi ve ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hedef ve hayalimizi taraftarlarımızında büyük desteği ile hep birlikte gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

As Akyazıspor Topbaşı Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tüm takımlar iddialı. Şampiyonluk cok zor imkansız degil. Başarılar

    Cevapla