As Akyazısporda FLAŞ Ayrılık !! Antrenör Murat Özkanla Yollar Ayrıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazısporda Murat Özkan Dönemi Sona Erdi..

Sezona önce Bal sonrada 3.lig parolası ile başlayan ve ilk olarak deneyimli eski Sakaryasporlu futbolcu ve antrenör Murat özkan  ile anlaşarak başlayan As Akyazıspor yönetimi ligin 8.haftasında oynanan ve berabere sonuçlanan  Söğütlüspor maçı sonrası hocaları Murat Özkan ile Yollarını ayırma kararı aldı.

As Akyazıspor Kulüp başkanı Ahmet Durmuş yaptığı açıklamada ;Değerli hocamız ile bazı konularda görüş ayrılığına düşmüş olabiliriz,Murat Hocamızla karşılıklı oturduk ve bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık.Kendisine şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kulübümüz adına teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diliyoruz dedi.

As Akyazıspor İlk yarıda kalan 3 haftada takımı yardımcı hoca Mustafa Levente emanet ederken devre arasında takımda bazı mevkilere  takviyelerde bulunacaklarının altını çizdi.Bu süreçte alınacak başarılı veya başarısız sonuçlar yardımcı hocamızla geleceğimizi belirleyecek. Son olarak alınan kararın her iki tarafada hayırlı olmasını diliyorum diyerek belirlediğimiz hedefe doğru emin adımlarla ve sabırla ilerleyeceğiz.İnşallah bu maratonun sonunda sevinen ve mutlu olan takımlardan biriside biz oluruz diyerek sözlerine son verdi.

 

As Akyazısporda FLAŞ Ayrılık !! Antrenör Murat Özkanla Yollar Ayrıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir