Atso 73.TOBB Genel Kuruluna Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke genelindeki tüm Oda ve Borsa başkan ve üst kurul delegelerinin katıldığı ve üç gün süren 73. TOBB Genel kuruluna katılan Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar Akyazı’ya geri döndü.

Genel Kurula Akyazı TSO Yönetim Kurulu Başkan’ı Z.Şinasi Bayraktar ,Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Birlik Delegesi Sadi Ömercikoğlu ve Genel Sekreter Yalçın Karaçayır katıldı. 

TOBB ETÜ Spor salonunda gerçekleşen genel kurula katılan ATSO Başkanı Bayraktar, genel kurulun verimli geçtiğine dikkat çekerek, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleşen genel kurula katkı sağladıklarını söyledi.

İş dünyası ile siyasetçileri buluşturan genel kurulda mevcut olan sorunların genel kurul öncesi yapılan komisyon toplantılarında ele alınıp, genel kurula sunulduğunu belirten Bayraktar, Ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağlayan, insanlara iş ve aş veren değerleri bünyesinde barındıran TOBB’un yaptığı genel kurula siyasetçilerinde beklenenin üzerinde ilgi gösterdiğini söyledi ve çok verimli ve de başarılı bir genel kurulu geride bıraktık. Bu genel kurulda alınan kararlar hem iş dünyasına hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Başkan Bayraktar Genel Kurulda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Vekili Hali Mete ile bir araya gelerek Akyazı’nın ekonomisi ve sanayisi ile ilgili bilgiler sundu. Ayrıca Sanayi alanları hakkında yapılan çalışmaları, gündemimizde olan Akyazı’da kurulması planlanan Sera İhtisas OSB ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Konuşmada TOBB Başkanı Hisarciklioğlu kuracağınız Akyazı Sera İhtisas OSB ye yurtdışından yatırımcıları yönlendireceğini, bununla ilgili çalışmaları yapacağını söyledi.

Başkan Bayraktar TOBB nin 73. Genel Kurulunda konuşan Cumhur Başkanı R.Tayyip Erdoğan geleceğin bilgi temelli ekonomi üzerine kurulacağını belirtti ve yerli otomobil için Bşakn Rifat Hisarciklioğlu şahsında TOBB camiasına çağrıda bulundu. Diyorum ki gelin şu yüzde yüz yerli üretim olan otomobilimizi TOBB camiası içerisinden çıkartalım. TOBB , Başkan, kendi çatısı altında yüzde yüz yerli otomobili Madein Turkey olarak çıkarsın dedi.

Sakarya olarak bizde diyoruz ki, biz yerli otomobilin, otomobil üretim üssü olan Sakarya da üretimi Sakarya da yapılsın. Oda olarak üretimi yapacak olan müteşebbislere her türlü desteği vermeye hazırız.

Atso 73.TOBB Genel Kuruluna Katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir