Atso Başkanı Bayraktarın Sanayi Kuruluşlarına Ziyaretleri Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KROMTEL FABRİKASINA ZİYARET

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar’ın ilçe sınırları içinde bulunan sanayi kuruluşlarına yapmakta olduğu ziyaretlerini sürdürüyor.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar son ziyaretini Kuzuluk Mahallesinde yeni kurulan ve üretime başlayan Kromtel Sanayi ve Tic. A.Ş. ye yaptı. 12.000 alan üzerine kurulu 8000 kapalı alanlı fabrika Servis Center hizmetleri kapsamında tam kapasite ile faaliyetine başlamış, her nevi minimum 3 mm ye kadar Saç bant ve dilme işlemi,Fason dilme, Sac Bant doğrultma ve boy kesme işlemleri son teknoloji makine parkıyla, talep edilen ölçülere göre uluslar arası standartlara uygun şekilde üretim yapıldığı bilgisini aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; Sanayi kuruluşlarımız bizim için çok önemlidir. İlçemiz sınırları içinde ne kadar çok fabrika olursa işsizliğe de o nispette çare bulunmuş sayılır. O nedenle sanayi kuruluşlarımız bizim için önemlidirler ve bende ATSO başkanı olarak zamanımın el verdiği ölçüler dahilinde bu kuruluşlarımızı tek tek gezip çalışmaları ve sorunları ile ilgili olarak bilgiler alıyorum ve sorunlarını çözmede onlara yardımcı olmaya çalışıyorum, dedi

htmlimage-1 htmlimage-2 htmlimage-3 htmlimage-4 htmlimage

Atso Başkanı Bayraktarın Sanayi Kuruluşlarına Ziyaretleri Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir