Atsoda Akaryakıt Sektörüne Ziraat Bankası Tarafından Özel Destek Paketi Açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATSO’da Akaryakıt Sektöründe hizmet veren üyelere yönelik, Ziraat Bankası tarafından özel destek paketi açıklandı.

Ziraat Bankası Akyazı Şubesi Müdürü Ahmet Öğütmen Akyazı Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ı ziyaret etti.

Başkan Bayraktar Akaryakıt sektöründeki üyelerimizin taleplerine kısa sürede yanıt vererek özel destek paketinin oluşmasını sağlayan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Alpaslan Çakar’a teşekkür ederim ifadelerinde bulundu.

Destek paketi hakkında bilgi veren Ziraat Bankası Akyazı Subesi Müdürü Öğütmen: Akaryakıt sektörüne yönelik üye işyeri komisyon ve ücretleri ile teminat mektubu komisyonlarında indirime gitti. Tüm fiyatlamalarda indirim ve yüzde 50 indirimli POS ücretleri uygulandı. Akaryakıt bayilerine verilecek teminat mektubu komisyonlarına ilişkin tabela fiyatlarında da yüzde 50 indirim uygulanacak. Bu uygulamalardan yararlanmak isteyen Akyazı Ticaret Ve Sanayi Odası üyeleri akaryakıt bayileri, çalıştıkları veya en yakın Ziraat Bankası Şubesine başvurabilecektir ifadelerinde bulundu ve ziyaretden dolayı başkan Bayraktar ‘a ve Genel Sekreter Bayrak’a teşekkürlerini ifade etti.

Söz konusu “Destek Paketi”ne ilişkin detaylara http://akyazitso.org.tr/ adresinden yada (0264)4188485 no’lu telefondan alabilirsiniz.

Atsoda Akaryakıt Sektörüne Ziraat Bankası Tarafından Özel Destek Paketi Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir