1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Atso’dan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Atso’dan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATSO’DAN VALİ KARADENİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer  yanı sıra  Yönetim Kurulu Üyeleri Sadi Ömercikoğlu, Mehmet Öztürk, Aydın Sert, Ali Gezer, Meclis üyeleri Ahmet Cemal Var, Mustafa Yılmaz, Hüseyin Yazıcı ve Genel Sekreter  Harun Bayrak Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İlimize,  Sakarya Valisi olarak atanan Yaşar Karadeniz’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Bayraktar “Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’i kutluyor ve şehrimizde başarılı uzun bir dönem geçirmesini diliyorum. Sakarya’mız coğrafya olarak İstanbul ve Ankara arasında doğu-batı ve kuzey-güneyin birleşiminde yer alan ve tüm yolların bağlandığı önemli bir konumda. Ciddi bir üretim şehri, yoğun bir nüfusu bünyesinde barındırıyor, en çok ihracat yapan şehirler arasında 7. sırada bulunuyor, ulusal ve uluslararası birçok firmaya ev sahipliği yapıyor, otomotiv ve savunma sektörünün ülkemizdeki merkezi olma yolunda ilerliyor.

Başkan Bayraktar; ; Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası hakkında da Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’e bilgiler verdi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının 1974 yılında Merhum Hüsamettin Bayraktar ve arkadaşları tarafından ilçemize kazandırıldığını ve 2500 üyesi ile bölgede  faaliyet gösteren, bölgenin refahı ve ferahı için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen bir meslek örgütüdür. Odamız üyeleri arasında  Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu  arasında bulunan işletmelerimiz mevcut olup İlimizde ve Ülkemizde   ihracatta ciddi rakamlara ulaşan  üyelerimiz mevcuttur.

Başkan Bayraktar;  hedeflediği ve girişim içinde olduğu  bölgemize ilçemize değer katacak olan Akyazı Gıda   OSB hakkında da Vali Yaşar Karadeniz’e bilgiler verdi. Akyazı Gıda   OSB’nin önemli imkânlar sunacağını  ifade ederek yapılacak yatırımlarla bölgenin sanayide, ihracatta ve tarımda daha da güçleneceğini ve istihdamın büyük oranda artacağını söyledi. “İlk etapta 2500 dönüm arsa tahsisine başladığımız Akyazı Gıda  OSB sayesinde sektörel ve bölgesel çeşitliliğimizin artacağı Sanayimizi hava kirliliğinden uzak, modern teknoloji ile buluşturarak tüm sektörlere yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.

Akyazı Gıda OSB bölgemizde kurulacak olan  ilk  Gıda Organize Sanayi Bölgesi olacaktır. OSB genişleme sahası ile birlikte büyütülme imkanına sahiptir. Bu noktada büyük önem taşıyan bir başka konu da OSB’nin ulaşımda sunduğu avantajlardır. Akyazı Gıda  OSB, Kuzey Marmara Otoyolunun güzergahında  olması ve Karasu Limanına olan yakınlığı ile adeta biz cazibe merkezi olduğunu  Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e aktardı.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ise; Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerine  nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının yürüttüğü çalışmaları içinde başarılar

dileyerek, Şehrimize ilçemize istihdam sağlayacak çalışmalarda iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.

Atso’dan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir