Aziz Mert Sağlam Vurarak Bronz Madalyayı Akyazı’ya Getirdi !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından Türkiye Taekwondo Federasyonunun ev sahipliğinde 15 – 22 Eylül 2021 | Pullman Istanbul Hotel & Convention Center / İstanbul’da düzenlenen şampiyonadan Akyazılı sporcu Bronz madalya ile dönüyor..

6.WT Dünya başkanlık kupası Şampiyonasına Sakarya Atakan Taekwondo spor kulübü adına katılan Akyazılı sporcu Aziz Mert Sağlam  78 Kg genç erkeklerde 3.olarak Bronz madalya kazandı.

Bronz madalyayı boynuna asan Sağlam; Uzun zamandır bu şampiyonaya hazırlanmıştım ve madalya alacağıma inanıyordum ve Bronz da olsa bunu başardım.Sağlam;Bu başarısında büyük pay sahibi olan Atakan Taekwondo spor kulübü antrenörüm Ümit Al Hocama,Anne,Baba ve yine kendisi gibi sporcu olan ablama,Konuralp Anadolu Lisesi müdürü Hasan Can hocama ve takım arkadaşlarıma,Milli takım yetkililerine ve hocalarıma sonsuz teşekkür ediyorum,iyi ki var’lar,onların bu desteği bizi daha büyük düşünmeye ve daha önemli başarılar elde etmeye yöneltir inşallah diyerek sözlerine son verdi.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak bizlerde ilçemize ve ülkemize bu önemli başarıyı getiren değerli sporcu yavrumuza bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz ve tebrik ediyoruz.

 

 

6.WT Dünya başkanlık kupası şampiyonasında Atakan Taekwondo Spor kulübü sporcumuz Aziz Mert Sağlam 78 Kg Genç Erkeklerde 3. Olarak bronz madalya kazanmıştır

Aziz Mert Sağlam Vurarak Bronz Madalyayı Akyazı’ya Getirdi !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir