Bağımlılıklarla Mücadeleye Devam Edeceğiz’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceğiz’

Akyazı Yeşilay Temsilciliği ve SUBÜ Genç Yeşilay tarafından düzenlenen ‘Yeşilay Elçileri Projesi’ etkinliğine katılan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Halkımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Soykan’ın yanı sıra Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay, İlçe Jandarma Komutanı Semih Gümüşbaş, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özer ve Mehmet Öztürk katıldı. Etkinlik kapsamında Yeşilay’ın Gazi Süleyman Paşa Camisi önünde açtığı standı ziyaret eden Başkan Bilal Soykan ve protokol üyeleri sonrasında ilçedeki esnaflara bağımlılıklarla mücadele konusunda bilgilendirmede bulunarak Yeşilay elçisi yaptılar.

Akyazı Yeşilay Temsilcisi Arif Kamil Bostan ve SUBÜ Genç Yeşilay üyesi öğrencilere gerçekleştirdikleri etkinlik için teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Gençlerimizi ve tüm toplumumuzu kötü alışkanlıklarla bağımlılıklardan kurtarmak hepimizin görevi. Yeşilay bağımlılıkla mücadele anlamında vatandaşlarımıza büyük hizmetler sunan bir kuruluş. Bugün Akyazı’mızda gerçekleştirilen bu etkinlikte de esnaflarımızın bağımlılıklar hakkında bilgi düzeylerinin arttırılması ve onların vasıtası ile toplumsal farkındalık oluşturma hedeflenmiştir. Bizler de Sayın Kaymakamımız ve protokol üyelerimiz ile birlikte Yeşilay gönüllülerimize destek olduk. Halkımızın ve gençlerimizin tüm zararlı alışkanlıklardan korunması için hep birlikte bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı Yeşilay elçisi olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bağımlılıklarla Mücadeleye Devam Edeceğiz’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir