BAŞARI DERSHANESİ ARTIK ÖZEL BAŞARI ANADOLU LİSESİ !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

BAŞARI DERSHANESİ ÖZEL OKULA DÖNÜŞTÜ !

ÖZEL BAŞARI ANADOLU LİSESİ

Milli Egitim Bakanlığının ozel ogretim kurumlari yonetmeliginde degisiklik yapilmasina dair yonetmelige gore,donusum programi kapsaminda taahhut ettiği. Özel okula donusecek dersanelerden,30 mayistan once mevcut binalarinda veya farkli binalarda okul olarak. Kurum. Acma izni ile ışyeri açma ve çalışma ruhsatı. Duzenlenenler aynı anda dersane olarakta 1Eylül 2015 e kadar faaliyetlerine devam edebilecek.
Bu baglamda Akyazi Basari Dersanesinin donusum programina yaptığı basvuru kabul edildi.Buna gore suanki dersanenin oldugu binada 2019 yilina kadar Ozel Basari Anadolu Lisesi adi altinda eğitim ve öğretim faaliyetine devam edecek.
Ayrica suan 11.sinifta olupta seneye 12.sinif okuyacak olan ogrencilerede bir mujde veren Dersane muduru Hamdi Küçükosman, universiteye hazirlanmak isteyen ogrenciler icin Mayis-Eylul tarihleri arasinda bu seneye mahsus bir kurs acmayi planladikarini ve hazirliklara,kayitlara basladikarini belirterek kayitlarin 15 nisanda son bulacaginin altını cizerek ogrencilerin bu firsati kacirmamalarini ve degerlendirmelerini istedi.
Bu pazar günü yapilacak Ygs sinavina girecek tüm ogrencilere Basari Dersanesi olarak basari dilediklerini ilettiler.

 

 

2 3

BAŞARI DERSHANESİ ARTIK ÖZEL BAŞARI ANADOLU LİSESİ !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir