BAŞKAN AKCAN’DAN KONFERANS’A DAVET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen ve Prof.Dr Ebubekir Sofuoğlu’nun katılımı ve sunumuyla gerçekleşecek olan “Osmanlı’dan bugüne darbeler” konulu konferans’a başkan Akcan tüm Akyazılıları davet etti.

Image00001

Akyazı Belediyesi’nin kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği “Osmanlı’dan Bugüne Darbeler” konulu konferansta sunumu yapacak olan Prof.Dr Ebubekir Sofuoğlu’nun 27 Şubat 2015 Cuma günü saat: 19.00′ da  Akyazı Belediyesi ana hizmet binasında bulunan konferans salonunda Akyazılılarla buluşacak.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Tarihin bilinmeyenleri ve Osmanlı devletinden bugüne kadar yapılmış olan darbelerin anlatılacağı konferansta her yaştan insanın bilmesi gereken çok önemli detaylar anlatılacak. Böylesine önemli konuların ele alınacağı ve tarihin bilinmeyen konularının işleneceği bu önemli konferansa ücretsiz olarak tüm halkımız davetlidir. “dedi

 

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Xıx. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Bilim ve Sanat,Osmanlı Kültür ve Fikir Hayat,Fransız İhtilali ve Aydınlanma Felsefesi,Yakınçağ Tarihi Osmanlı Metinleri, gibi eserlere imza atmış ve halen Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde tarih bölümünde halen eğitim görevlisi olarak görev yapmaktadır.

BAŞKAN AKCAN’DAN KONFERANS’A DAVET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir