Başkan Akcan’dan Konuralp İlköğretim’e Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Eğitim ve Öğretim yılının açılması ile birlikte okul ziyaretlerini sürdüren Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen Konuralp ilköğretim okulu öğrencilerini okulda ziyaret etti.

Başkan Akcan’ın Konuralp ilköğretim okuluna yaptığı ziyarete Konuralp mahalle muhtarı Nihat İçyüz’ de katıldı. Başkan Akcanı Okul Müdürü Faruk Doğru ve öğretmenlerden Mehmet Birinci karşıladı.

Yeni Eğitim sezonunun başlaması ile birlikte okullara yaptığı ziyaretleri sıklaştıran Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan ziyaretler kapsamında Akyazı Konuralp İlköğretim okulunu ziyarette bulunarak öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Akcan’ın ziyaretine oldukça sevinen öğrenciler tek tek kendilerini ziyarete gelen başkanla konuşarak sohbet ettiler.

Yanında öğrenciler için getirdiği hediye kitapları öğrencilere dağıtan başkan Akcan ayrıca öğrencilere küçük ikramları da oldu.

Öğrenci ziyaretlerinin ardından Konuralp ilköğretim okulu müdürü Faruk Doğru ile de görüşen Başkan Akcan okul ile ilgili bilgiler alarak daha önce Konuralp ilköğretim okulundan gelen taleplerin durumları ile ilgili de Müdür Doğru’ya bilgiler verdi. Başkan Akcan ziyaret esnasında yaptığı konuşmada “Ülkemizin geleceği, evlatlarımızı, fidanlarımızı yetiştiren eğiten tüm eğitim camiamıza ve eğitimcilerimize, öğretmenlerimize, eğitim kurumlarımıza şimdiden teşekkür ediyor tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

1 (4) 1 (7) 1 (23) 1 (36)

Başkan Akcan’dan Konuralp İlköğretim’e Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir