Başkan Akcan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ramazan Bayramı vesilesi ile bayram mesajı yayınlayarak bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “ Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı bu özel ve mübarek Ramazan Bayramı’na huzur ve güven içinde ulaştık. Gelin bu günü Allah’ın bizlere emrettiği gibi dargınlarımızın barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörü ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı gün gibi emredildiği gibi yaşayalım.

Bu bayramda milletçe kenetlenerek bayramımızı kutlayalım, kardeşçe kucaklaşalım. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerimizi uygulayıp Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferini yaşamak için Bayramımızı gerçekten bayram edelim. Bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği Bu bayram gününde tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıkaralım. Bu duygu ve düşüncelerle, ilk önce Dünya’nın birçok ülkesinde Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm ve eziyetlerin katliamların, son bulması ümidini taşıyarak Ramazan Bayramı’nın Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor. Tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum

Başkan Akcan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir