Başkan Soykan’dan iki yeni park müjdesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Soykan’dan iki yeni park müjdesi

Gazi Süleymanpaşa Mahallesi’nde 1.200 metrekare, Yunus Emre Mahallesi’nde ise 2.200 metrekare alanda iki yeni park inşa etmek için çalışmalara başladıklarını açıklayan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Belediyesi ilçenin mahallelerini park ve yeşil alanlar ile güzelleştirmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde parkların bakımı, onarımı ve yenilenmesi çalışmalarının yanı sıra yeni park ve oyun alanları da inşa ederek vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Gazi Süleymanpaşa Mahallesi’nde 1.200 metrekare alanda, Yunus Emre Mahallesi’nde ise 2.200 metrekare alanda iki yeni park inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

Gazi Süleymanpaşa Mahalle Muhtarı Yaşar Kahraman ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mustafa Gündoğdu ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Mahalle ve sokaklarımızda çocuklarımızın güven içerisinde oyun oynayabilecekleri, ailelerimizin de keyifli vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar kapsamında çocuk oyun grupları, spor aletleri, kauçuk zemin uygulamaları ve peyzaj çalışmaları ile 28 adet çocuk parkını ilçemize kazandırdık. 2022 yılında Fatih, Küçücek İstiklal, Konuralp, Dokurcun, Taşburun, Altındere Osmanağa, Yörükyeri, Harunusta, Yunus Emre ve Gebeş Mahallelerimizde çocuk parkı, Osmanbey, Buğdaylı ve Çatalköprü Mahallelerimizde ise futbol sahaları yaptık. Bu sene de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Gazi Süleymanpaşa Mahallesi 3009 nolu sokağımızda 1.200 metrekare alanda, Yunus Emre Mahallesi 4074 nolu sokağımızda ise 2.200 metrekare alanda iki yeni park inşa etmek üzere çalışmalara başladık. İçerisinde kamelyalar, spor aletleri, voleybol ve basketbol sahaları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun grupları bulunacak olan yeni parklarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte Akyazı’mızı park ve yaşam alanları ile donatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Soykan’dan iki yeni park müjdesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir